ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Орлов М.І.

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

10.09.2018

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 18
Про  зміну назви Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів м.Славутич,  затвердження  Положення про  Центр комплексної  реабілітації дітей з інвалідністю та осіб з інвалідністю «БлагоДар» в новій редакції, структури Центру

СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 
Про  зміну назви Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів м.Славутич,  затвердження  Положення про  Центр комплексної  реабілітації дітей з інвалідністю та осіб з інвалідністю «БлагоДар»
в новій редакції, структури Центру
 
           На виконання норм і положень, визначених Конвенцією ООН «Про права осіб з інвалідністю» (Конвенцію ратифіковано Законом України від 16.12.2009 №1767-VІ), Законів України «Про реабілітацію осіб з інвалідністю в Україні», «Про основи соціальної захищеності  осіб з інвалідністю в Україні», «Про соціальні послуги», відповідно до наказу Міністерства соціальної політики України від 09.08.2016 № 855 «Про затвердження Типового положення про центр комплексної  реабілітації для осіб з інвалідністю», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України від 01.09.2016 № 1209/29339, та керуючись ст.25, ст.26, ст.59 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні",
 
м і с ь к а   р а д а
 
В И Р І Ш И Л А :
 
1. Змінити назву  Центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів м.Славутич на Центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю та осіб з інвалідністю «БлагоДар», код ЄДРПОУ 26191279.
2. Затвердити Положення про Центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю та осіб з інвалідністю «БлагоДар» в новій редакції (додається).
3. Затвердити структуру Центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю та осіб з інвалідністю «БлагоДар», згідно з додатком.
 
 
 
 
Міський голова Ю.К. Фомічев

ДОДАТКИ

1 18 Положення ЦРДІ 2018 _виправлена_.pdf Переглянути