ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Швець Н.П.

Дата:

23.04.2018

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 28
Про внесення змін до Статуту Центру  професійного розвитку Славутицької міської ради Київської області та затвердження його в новій редакції

СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 
Про внесення змін до Статуту Центру  професійного розвитку Славутицької міської ради Київської області та затвердження його в новій редакції
 
Розглянувши клопотання управління освіти і науки Славутицької міської ради від 16.04.2018 № 01-19/495  про зміну юридичної адреси та затвердження нової редакції Статуту Центру професійного розвитку Славутицької міської ради Київської області у зв’язку із передачею з балансу управління освіти на баланс виконавчого комітету Славутицької міської ради з подальшою передачею на баланс Агентства регіонального розвитку Славутицької міської ради будівлі Центру професійного розвитку, керуючись ст.ст.25, 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,
 
м і с ь к а   р а д а
 
В И Р І Ш И Л А :
 
  1. Змінити юридичну адресу Центру професійного розвитку Славутицької міської ради Київської області з: 07100, Київська область,   м. Славутич, вул. 77 Гвардійської дивізії, буд. 3 на:  07100, Київська область,   м. Славутич, Бакинський квартал, буд. 15, корпус «В».
  2. Внести зміни до Статуту Центру професійного розвитку Славутицької міської ради Київської області, затвердивши його у новій редакції.
3.    Директору Центру професійного розвитку Славутицької міської ради Київської області (Савенку А.В.) подати до відділу державної реєстрації управління адміністративних послуг виконавчого комітету Славутицької  міської ради документи для державної реєстрації внесення змін до відомостей про юридичну особу, що міститься у єдиному держаному реєстрі в установленому чинним законодавством порядку.
  1. Виключити зі складу осіб, які мають право вчиняти юридичні дії без довіреності Макарова Олександра Володимировича.
5.    Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Линкевича О.Б. та постійну комісію  Славутицької міської ради з питань освіти, культури та охорони здоров’я (Шуригіна Н.М.).
6.   Визнати таким, що втратило чинність рішення Славутицької міської ради від 09.09.2011 № 354-11-VІ «Про затвердження Статуту Центру професійного розвитку Славутицької міської ради Київської області у новій редакції».
 
Міський голова Ю.К. Фомічев

ДОДАТКИ

1 28 СТАТУТ ЦПР 1 остат.pdf Переглянути