ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Лутченко Н.В.

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

01.02.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 36
Про участь в експериментальному проєкті із запровадження комплексної соціальної послуги з формування життєстійкості

СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА

ВИШГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 
___________________                                                        № _________________
 
Про участь в експериментальному проєкті із запровадження комплексної соціальної послуги з формування життєстійкості
 
Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України  від 03.10.2023 року № 1049 «Про реалізацію експериментального проекту  із запровадження комплексної соціальної послуги з формування життєстійкості», з метою забезпечення комплексного підходу  до надання соціальних послуг особам/сім’ям/групам осіб, які опинилися в складних життєвих обставинах та  проживають на території Славутицької міської територіальної громади, керуючись статтями 25, 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,
 
м і с ь к а   р а д а
 
ВИРІШИЛА:
 
  1. Взяти участь у експериментальному проєкті із запровадження комплексної соціальної послуги з формування життєстійкості.
  2. Визначити координатором з реалізації експериментального проєкту на території м. Славутича Управління соціального захисту населення Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області.
  3. Визначити приміщення для реалізації експериментального проєкту із запровадження комплексної соціальної послуги з формування життєстійкості на базі Центру соціально-психологічної реабілітації дітей «Родинний затишок» загальною площею 130м2 .
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на гуманітарну комісію міської ради (Ярослав Вольський) та на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександра Линкевича.
 
 
Міський голова Юрій ФОМІЧЕВ