ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

24.12.2020

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 11
Про затвердженняПрограми розвитку муніципального туризму Славутицького регіону на 2021рік


СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИШГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 
Про затвердженняПрограми розвитку муніципального туризму Славутицького регіону на 2021рік
 
Розглянувши пропозиції директора комунального підприємства «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради АриниСтаровойтової та з метою стимулювання розвитку муніципального туризму на території м.Славутич, ефективного використання наявної туристичної інфраструктури і оптимізації використання існуючих туристичних ресурсів, збільшення кількості туристів, формування позитивного іміджу міста Славутича та промоції Славутицького регіону на ринку туристичних послуг, керуючись ст.ст. 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,
м і с ь к а   р а д а
 
В И Р І Ш И Л А :
 
  1. ЗатвердитиПрограму розвитку муніципального туризму Славутицького регіону на 2021 рік (додається).
  2. Управлінню фінансів Славутицької міської ради (Галина Зайченко) під час формування показників бюджету Славутицької міської територіальної громадина відповідний рік враховувати за поданням відповідного головного розпорядника коштів видатки на реалізацію Програми, виходячи з реальнихможливостей бюджету та йогопріоритетів.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань соціально-економічного розвитку (Юрій Юрченко), постійну бюджетну комісію ради (Олена Соколова) та на першого заступника міського голови Віктора Шевченка.
 
Міський голова Юрій ФОМІЧЕВ

ДОДАТКИ

1 12 Програма_Туризм_2021.pdf Переглянути