ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Зайченко Г.В.

Рішення:

Не прийнято

Сесія:

LII

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

29

Дата реєстрації:

21.12.2018

Проголосовано:

22.12.2018 18:45:14

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    12
  • Не підтримали
    3
  • Утримались
    2
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 29

Текст:



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

Про встановлення розміру  фонду  преміювання




            Враховуючи  підвищення розмірів посадових окладів працівникам органів місцевого самоврядування, що відбулося  відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 10.05.2018 р. № 363 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 09.03.2006 № 268», з  метою стимулювання сумлінного та якісного виконання посадовими особами виконавчих органів своїх посадових обов’язків, ініціативного і творчого підходу до вирішення поставлених завдань, забезпечення належного рівня трудової та виконавської дисципліни,  відповідно до постанови  Кабінету Міністрів України від 09.03.2006 №  268 «Про упорядкування структури та умов оплати  праці працівників апарату  органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів» (із змінами) та керуючись ст.ст.26,59 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні» ,

 

 

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

 

          1.Установити , що фонд преміювання працівників  виконавчих органів  Славутицької міської ради  формується  виходячи  з  встановлених наступних розмірів  щомісячного преміювання (згідно з додатком)  та економії фонду оплати праці.

 

2.  Міському голові, керівникам    самостійних структурних підрозділів  Славутицької міської  ради визначити  розмір базової та індивідуальної премії працівникам,  відповідно до їх особистого  внеску в загальні результати роботи, а також до державних і професійних свят  та ювілейних дат. 

 

            3. Керівникам виконавчих органів  Славутицької міської ради внести зміни до положень про преміювання  працівників виконавчих органів ради визначивши конкретні умови, порядок  та розміри  преміювання працівників.

 

             4. Вважати таким, що втратило чинність рішення Славутицької міської  ради  від 30.06.2017 №650-29-УІІ  «Про встановлення розміру  фонду  преміювання».

 

             5. Дані зміни набувають чинності з 1 січня  2019 року.

 

ДОДАТКИ

1 29 про фонд преміювання 2019 рік.pdf Переглянути