ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Костик С.А.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXIX

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

38

Дата реєстрації:

22.03.2018

Проголосовано:

23.03.2018 18:09:00

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    14
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    6
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 38

Текст:



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

Про внесення земельної ділянки до Переліку земельних ділянок, що можуть бути продані або передані в оренду, та проведення земельних торгів з продажу права оренди на земельну ділянку

 

Розглянувши звернення ТОВ «Наше тепло», ТОВ «Сіверська ТЕС» щодо надання в оренду вільної земельної ділянки по вулиці Ентузіастів м. Славутича, керуючись Конституцією України, ст.ст. 12, 83, 90, 93, 134, 135 Земельного кодексу України, ст. 6 Закону України «Про оренду землі», ст.ст. 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

  1. Внести земельну ділянку кадастровий номер 3211500000:00:017:0051, площею 1,0880 га, розташовану по вулиці Ентузіастів м. Славутича, між земельними ділянками відокремленого підрозділу «Атомремонтсервіс» ДП НАЕК «Енергоатом» та центральною міською котельнею КП «УЖКГ», для будівництва блочно-модульної котельні, до Переліку земельних ділянок, що можуть бути продані або передані в оренду, затвердженому рішенням Славутицької міської ради від 25.05.2009 № 950-33-V «Про затвердження переліку земельних ділянок, що можуть бути продані або передані в оренду»,  для продажу права оренди.


Цільове призначення земельної ділянки – 11.04 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пару та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води).

2. Встановити:

2.1. Стартовий розмір річної орендної плати за користування земельною ділянкою (кадастровий номер 3211500000:00:017:0051) площею 1,0880 га на вул. Ентузіастів м. Славутича, право оренди якої виставляється на земельні торги, у розмірі 3 (трьох) відсотків від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

2.2. Крок земельних торгів з продажу права оренди земельної ділянки у розмірі 0,5 (нуль цілих п'ять десятих) відсотка стартової плати за користування земельною ділянкою.

2.3. Строк оренди земельної ділянки, що буде передано в користування за результатами земельних торгів - 5 років.

2.4. Фінансування підготовки лоту до проведення земельних торгів здійснюється виконавцем земельних торгів, а витрати, здійснені виконавцем земельних торгів на підготовку лоту до проведення земельних торгів, відшкодовуються йому переможцем земельних торгів.

2.5. Виконавець земельних торгів після отримання документів та матеріалів на лот забезпечує опублікування їх на офіційному сайті центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері земельних відносин.

3.Продати переможцю земельних торгів право оренди земельної ділянки на умовах користування земельною ділянкою, затверджених згідно з додатком № 1 до цього рішення.

4.Переможцю земельних торгів безпосередньо в день проведення торгів укласти договір оренди земельної ділянки.

5. Переможцю земельних торгів сплатити ціну продажу права оренди земельної ділянки (річну орендну плату) протягом трьох банківських днів з дня укладення договору на відповідний рахунок Славутицької  міської ради.

6. Управлінню інфраструктури та капітального будівництва Славутицької міської ради (Ворона С.М.):

6.1. Визначити виконавця земельних торгів на конкурентних засадах, згідно з вимогами діючого законодавства, та укласти договір на проведення торгів.

6.2. Підготувати містобудівні умови і обмеження забудови земельної ділянки.

6.3. Розмістити оголошення про проведення торгів на сайті Славутицької міської ради та в газеті «Теледень-Славутич».

6.4. Забезпечити підготовку проекту договору оренди земельної ділянки по вул. Ентузіастів м. Славутича.

6.5. Забезпечити передачу виконавцю земельних торгів копій документів та матеріалів на лот не пізніше 10 робочих днів після підписання договору на проведення торгів.

7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань соціально-економічного розвитку та земельних відносин (Корнійчик Ю.М.). 







Міський голова Ю.К.Фомічев

ДОДАТКИ

1 38 проведення земельних торгів.pdf Переглянути