ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 34

СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 
Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування  в кварталі Чернігівський м. Славутича
 
Розглянувши клопотання релігійної організації «Релігійна громада Свідків Єгови в м. Біла Церква Київської області» (код ЄДРПОУ 24886362) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у постійне користування додаткової земельної ділянки орієнтовною площею 0,0400га для проведення реконструкції молитовного будинку (право власності на який зареєстровано в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно 11.01.2017), розташованого на земельній ділянці, яка передана у постійне користування релігійній організації (право постійного користування зареєстровано в  Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно 11.09.2017), керуючись генеральним планом та детальним планом кварталу Чернігівський м. Славутича, п.п. 1, 2 ст. 25 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», ст.ст. 12, 92, 122, 123, абзац 3 п.2 ст. 134, 186 Земельного кодексу України, п. 34 ч.1 ст. 26, ч.1 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,
м і с ь к а   р а д а
 
В И Р І Ш И Л А :
 
  1. Надати дозвіл релігійній організації «Релігійна громада Свідків Єгови в м. Біла Церква Київської області» (код ЄДРПОУ 24886362) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у постійне користування земельної ділянки орієнтовною площею 0,0400 га, згідно із схемою розташування ділянки в кварталі Чернігівський м. Славутича (додається), для обслуговування молитовного будинку «Зала Царства Свідків Єгови».
Цільове призначення земельної ділянки – 03.04  для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій.
  1. Розроблений проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування, подати на затвердження до Славутицької міської ради згідно з вимогами чинного земельного законодавства.
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань соціально-економічного розвитку та земельних відносин (Корнійчик Ю.М.).
 
Міський голова Ю.К.Фомічев