ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Борисов В.В

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXVII

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

5

Дата реєстрації:

26.01.2018

Проголосовано:

29.01.2018 15:50:58

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    19
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    2
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 5

Текст:



          СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

Про використання коштів, передбачених на фінансування програми «Забезпечення діяльності ради» на 2018 рік

                 

З метою ефективного та цільового використання бюджетних коштів, враховуючи пропозиції депутатів міської ради, відповідно до рішення Славутицької міської ради від 11.12.2015 № 51-4-VIІ «Про затвердження Програми забезпечення діяльності ради на 2016-2020 роки» (із внесеними змінами), керуючись п.22 ч.1 ст.26, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

  1. Установити розмір коштів у сумі 6000 (шість тисяч) гривень, що можуть бути використані кожним депутатом Славутицької міської ради в рамках реалізації програми «Забезпечення діяльності ради» на 2018 рік.

  2. Установити обсяг фінансування у сумі 24000 ( двадцять чотири тисячі)  гривень для участі депутатів у семінарах, тренінгах, конференціях; участі в інформаційних програмах, круглих столах; компенсації витрат на відрядження, пов’язані з виконанням депутатських функцій, обмін досвідом.

  3. Кошти на забезпечення діяльності депутатів Славутицької міської ради можуть бути використані, як капітальні видатки на відповідні заходи щодо розвитку соціальної інфраструктури міста, шляхом фінансування будівництва, реконструкції, капітального ремонту об’єктів соціально-культурної сфери, житла, благоустрою, об’єктів комунального призначення, покращення матеріально-технічної бази закладів освіти, культури, охорони здоров’я, соціальної сфери та на інші поточні видатки, надання матеріальної допомоги жителям міста   (Порядок використання коштів, передбачених на  фінансування програми «Забезпечення діяльності ради» на 2018 рік, додається).

  4. Замовлення та оплата послуг по висвітленню діяльності  Славутицької міської ради  в друкованих  засобах  масової інформації та  на телебаченні ( в межах затверджених бюджетних призначень на ці цілі) здійснюється після погодження із секретарем Славутицької міської ради.

  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на бюджетну комісію ради ( Джалалян К.В.).


 








Міський голова Ю.К.Фомічев

ДОДАТКИ

1 5 Порядок викор коштів на 2018 рік-1.pdf Переглянути