ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Скляр О.В.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXVII

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

2

Дата реєстрації:

26.01.2018

Проголосовано:

29.01.2018 15:22:02

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    16
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    6
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 2

Текст:



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

Про міську Програму відзначення державних та професійних свят, ювілейних дат, заохочення за заслуги перед містом Славутич, здійснення представницьких та інших заходів на 2018 – 2020 роки

        

З метою забезпечення належної організації відзначення державних та професійних свят, ювілейних дат, заохочення за заслуги перед м. Славутичем, відповідно до Бюджетного кодексу України та, керуючись ст.ст. 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,



міська рада


 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Затвердити міську Програму відзначення державних та професійних свят, ювілейних дат, заохочення за заслуги перед містом Славутич, здійснення представницьких та інших заходів на 2018 – 2020 роки (далі – Програма), що додається.

2. Управлінню фінансів Славутицької міської ради (Зайченко Г.В.) під час формування показників місцевого бюджету на відповідний рік враховувати за поданням головного розпорядника коштів видатки на реалізацію цієї Програми, виходячи з реальних можливостей бюджету та його пріоритетів.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань реалізації Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», прав і свобод людини, законності і правопорядку, протидії корупції, регламенту, впровадження в життєдіяльність територіальної громади Статуту і Кодексу етики, честі, порядності, добросовісного та ефективного управління Славутицької територіальної громади, депутатської етики та регуляторної політики (Орлов М.І.), бюджетної комісії ради (Джалалян К.В.) та керуючого справами виконкому Скляра О.В.

 







Міський голова Ю.К.Фомічев

 

 

ДОДАТКИ

1 2 Програма державних свят.pdf Переглянути