ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Величковський І.І.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXVII

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

1

Дата реєстрації:

26.01.2018

Проголосовано:

29.01.2018 15:20:48

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    15
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    6
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 1

Текст:

СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

Про затвердження Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Славутича на 2018 рік в рамках Стратегічного плану соціально-економічного розвитку міста Славутича до 2020 року

 

Розглянувши Програму соціально-економічного та культурного розвитку міста Славутича на 2018 рік в рамках Стратегічного плану соціально-економічного розвитку міста Славутича до 2020 року, враховуючи пріоритети та цілі викладені у Щорічному Посланні Президента України до Верховної Ради України «Про внутрішнє та зовнішнє становище України в 2017 році», керуючись Законом України «Про державне прогнозування та розроблення програм економічного і соціального розвитку України» та п. 22 ч. 1 ст. 26, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Затвердити Програму соціально-економічного та культурного розвитку міста Славутича на 2018 рік в рамках Стратегічного плану соціально-економічного розвитку міста Славутича до 2020 року (далі – Програма), що додається.

2. Виконавчому комітету Славутицької міської ради здійснювати моніторинг стану виконання завдань Програми шляхом підготовки щоквартальних стислих підсумків щодо стану виконання Програми та міських цільових програм, що фінансуються за рахунок коштів міського бюджету та, у разі необхідності, вносити пропозиції до міської ради про їх коригування.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії ради та першого заступника міського голови Шевченка В.В.

 

 







Міський голова Ю.К. Фомічев

ДОДАТКИ

1 1 ПРОГРАМИ соц.pdf Переглянути