ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 17

СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 
Про внесення змін  до Положення про управління соціального захисту населення Славутицької міської ради Київської області та затвердження його в новій редакції
 
 
        У зв’язку з передачею функцій щодо надання соціальних послуг громадянам похилого віку, особам з інвалідністю, хворим, які не здатні до самообслуговування  Центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю та осіб з інвалідністю  «БлагоДар», відповідно до наказу Міністерства соціальної політики України від 04.11.2016 №1296 «Про затвердження Методичних рекомендацій з розроблення положень про структурні підрозділи з питань соціального захисту населення місцевих державних адміністрацій» та  керуючись ст.25, ч.4 ст.54, ч.1 ст.59 Закону України   «Про місцеве самоврядування в Україні» 
м і с ь к а   р а д а
 
В И Р І Ш И Л А :
 
       1. Внести такі зміни до Положення про управління соціального захисту населення Славутицької міської ради Київської області, код ЄДРПОУ 22208706 затвердженого рішенням Славутицької міської ради від 26.12.2013 №1253-38-VI «Про затвердження Положення про управління соціального захисту населення Славутицької міської ради Київської області»:
       1.1. В пункті 3.29  розділу 3:
-   підпункт 3  викласти в такій редакції:
«3) координує діяльність Центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю та осіб з інвалідністю  «БлагоДар»;
-   підпункт 7 виключити.
       1.2. Додаток до Положення про управління соціального захисту населення Славутицької міської ради  «Перелік платних соціальних послуг» визнати таким, що втратив чинність.
       2. Затвердити в новій редакції Положення про управління соціального захисту населення Славутицької міської ради Київської області, що додається.
 
Міський голова Ю.К.Фомічев