ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 30

СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 
Про надання дозволу комунальному підприємству «УЖКГ» на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки комунальної власності по вулиці Військових будівельників, 11 
 
Розглянувши клопотання комунального підприємства «Управління житлово-комунального господарства» (код ЄДРПОУ 31476318) про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу   земельної ділянки для передачі у постійне користування, на якій розташовано нерухоме майно, що перебуває на балансі КП «УЖКГ», а саме: нежитлові будівлі (Адміністративно-побутовий корпус дорожньо-експлуатаційної дільниці, «База приготування протиожеледних сумішей», виробничий корпус дорожньо-експлуатаційної дільниці, «Навіс для зберігання техніки», автозаправочна станція на базі ДЕУ, бензоколонки ТИССО), на підставі інформації із Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, керуючись ст.ст. 12, 93, п.п. 1, 2 ст. 116, п. 2 ст. 120, ст.ст. 122-126, 186-1 Земельного кодексу України, п. 34 ч. 1 ст. 26, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,
 
м і с ь к а   р а д а
 
В И Р І Ш И Л А :
 
         1. Надати дозвіл комунальному підприємству «Управління житлово-комунального господарства» на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки комунальної власності, площею 2,8710 га кадастровий номер 3211500000:00:017:0042, яка розташована по вулиці Військових будівельників, 11 в місті Славутич Київської області, яка перебуває у постійному користуванні на підставі державного акта на право постійного користування земельною ділянкою, серія ЯЯ № 143568, виданого 13.03.2007 року.
         2. Цільове призначення земельної ділянки – 12.04 для розміщення та експлуатації будівель та споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства.
3.  Розроблену технічну документацію із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки, подати та затвердити відповідно до вимог чинного земельного законодавства.
4.  Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань соціально-економічного розвитку та земельних відносин (Корнійчик Ю.М.).
 
Міський голова Ю.К.Фомічев