ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Величковський І.І.

Рішення:

Не прийнято

Сесія:

XXXV

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

9

Дата реєстрації:

21.12.2017

Проголосовано:

22.12.2017 09:29:55

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    8
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    8
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 9

Текст:



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

Про затвердження Програми охорони навколишнього природного середовища на 2018 рік

 

Розглянувши проект Програми охорони навколишнього природного середовища на 2018 рік, поданий комунальним підприємством «Славутич-Водоканал» Славутицької міської ради та розроблений на підставі вимог природоохоронного законодавства України та з метою забезпечення охорони навколишнього природного середовища м.Славутича, відповідно до Бюджетного кодексу України, п.п. 1, 6 п. 1 ст. 7 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», керуючись п. д ч. 1 ст. 15 Закону України «Про охорону навколишнього природного середовища», п. 22 ч. 1 ст. 26, ч. 1 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

         1. Затвердити Програму охорони навколишнього природного середовища на 2018 рік (далі - Програма), що додається.


         2. Управлінню фінансів Славутицької міської ради (Зайченко Г.В.) під час формування показників місцевого бюджету на відповідний рік передбачити в установленому порядку кошти на реалізацію заходів Програми та враховувати за поданням головних розпорядників коштів видатки на реалізацію Програми, виходячи з реальних можливостей бюджету та його пріоритетів.

         3. Комунальному підприємству «Славутич-Водоканал» Славутицької міської ради (Джалалян К.В.) забезпечити реалізацію заходів і завдань Програми та подання по результатам року узагальненої інформації про стан її виконання на розгляд міської ради через управління економіки та соціального розвитку міста виконавчого комітету Славутицької міської ради.

         4.      Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань міського господарства (Гаврилін Д.В.) та на заступника міського голови Шинкаренка М.Б.

 







Міський голова Ю.К. Фомічев

 

 

ДОДАТКИ

1 9 Ріш + Програма охор. навк.pdf Переглянути