ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 21(9)


 

СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 
Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування
 
Розглянувши клопотання директора комунального підприємства «Житлово-комунальний центр» Жаболенко І.М. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування для будівництва та обслуговування  пам’ятного знаку на честь Героїв України, розташованої у Загальноміському центрі м. Славутич Київської області, відповідно до Програми будівництва, реконструкції, модернізації та капітального ремонту об’єктів інфраструктури м. Славутича на 2016-2017 роки, затвердженої рішенням Славутицької міської ради від 25.12.2015 № 80-6-VII, протоколу засідання журі конкурсу для проведення відкритого архітектурного конкурсу на кращий ескізний проект пам’ятного знаку Героям, які віддали своє життя за свободу, гідність, незалежність єдиної України у Загальному центрі від 27.05.2016, протоколу спільного засідання Громадської ради з розвитку міста Славутич та Громадської ради при виконавчому комітеті від 04.11.2016 року, керуючись ст.ст. 12, 92, 122, 123 Земельного кодексу України, п. 34 ч. 1 ст. 26, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,
 
м і с ь к а   р а д а
 
В И Р І Ш И Л А :
 
1.  Надати КП «ЖКЦ» дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування для будівництва та обслуговування пам’ятного знаку на честь Героїв України, орієнтовною площею 0,0050 га, розташованої у Загальноміському центрі міста Славутича Київської області, за рахунок земель громадської забудови.
2.  Розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування провести відповідно до вимог чинного земельного законодавства.
3.   КП «ЖКЦ» (Жаболенко І.М.) взяти до уваги, що термін дії дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування становить один рік.
 
Міський голова Ю.К.Фомічев

 
_______________
№ _____________