ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 21(8)


 

СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 
Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  в оренду
 
Розглянувши клопотання товариства з обмеженою відповідальністю «Полтавспецмонтаж» (код ЄДРПОУ 24387972) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для обслуговування та експлуатації трансформаторної підстанції літ. «Б-1», розташованої за адресою: вул. Військових будівельників, 7/1, м. Славутич, Київська обл., керуючись ст.ст. 12, 93, 116, 123, 186, 186-1 Земельного кодексу України, п. 34 ч. 1 ст. 26, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,
 
м і с ь к а   р а д а
 
В И Р І Ш И Л А :
1.  Надати товариству з обмеженою відповідальністю «Полтавспецмонтаж» дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою: вул. Військових будівельників, 7/1, м. Славутич, Київська обл., орієнтовною площею 0,0125 га, в оренду для обслуговування та експлуатації трансформаторної підстанції літ. «Б-1» за рахунок земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення.
2.  Розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду провести відповідно до вимог чинного земельного законодавства.
3.   Встановити, що термін дії дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду становить один рік.
 
 
Міський голова Ю.К. Фомічев

_______________
№ _____________