ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Ворона С.М.

Дата:

25.05.2018

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 24
Про надання дозволу на розроблення проекту детального плану території по вулиці Лісна (Будбаза) в районі електростанції «Нерафа» міста Славутич

СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 
Про надання дозволу на розроблення проекту детального плану території по
вулиці Лісна (Будбаза) в районі електропідстанції «Нерафа» міста Славутич
 
Враховуючи звернення директора ТОВ «Славутицька енергетична компанія» Дюкарєва М.Ю. про намір будівництва, експлуатації та обслуговування енергогенеруючого об’єкту: електростанції з використанням енергії сонця на території по вул. Лісна (Будбаза) в районі електропідстанції «Нерафа», відповідно до протоколу громадських слухань з залученням архітектурно-містобудівної ради від 22.05.2018 №2, постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 №555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні», наказу Мінрегіонбуду від 16.11.2011 №290 «Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації», керуючись ст.ст. 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 4,8,10,21,24 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності»,
 
м і с ь к а   р а д а
 
В И Р І Ш И Л А :
 
1. Надати управлінню інфраструктури та капітального будівництва Славутицької міської ради (Ворона С.М.) дозвіл на розроблення детального плану території по     вулиці Лісна (Будбаза) в районі електропідстанції «Нерафа» міста Славутич, орієнтовною площею 70 га.
2. Фінансування робіт з розроблення проекту детального плану території для розміщення енергогенеруючого об’єкту: електростанції з використанням енергії сонця здійснити з джерел не заборонених законодавством.
3. Управлінню інфраструктури та капітального будівництва Славутицької міської ради (Ворона С.М.) забезпечити проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення даного проекту містобудівної документації.
4. Відділу інформації та зв’язків з громадкістю (Бойко Т.О.) оприлюднити дане рішення в засобах масової інформації.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Шевченка В.В. та на голову постійної комісії ради з питань міського господарства Гавриліна Д.В.
 
 
Міський голова
 
Ю.К. Фомічев