ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Зайченко Г.В.


Рішення:

Прийнято

Сесія:

XVII

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

2

Дата реєстрації:

20.10.2016

Проголосовано:

21.10.2016 12:00:10

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    20
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    2
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 2

Текст:



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

Про надання поворотної фінансової

допомоги  комунальному  підприємству «Управління житлово-комунального господарства»

 Розглянувши звернення комунального  підприємства «Управління житлово-комунального господарства» та з метою забезпечення сталого функціонування системи теплопостачання та централізованого опалення об’єктів соціальної інфраструктури в місті Славутичі,  на виконання  Програми  забезпечення беззбиткової діяльності житлово-комунального господарства міста Славутич на 2016-2018 роки ( із змінами),  відповідно до ст.ст.2,17  Бюджетного кодексу України, ст.ст.78,179 Господарського кодексу України, ст.ст.25, 26, 61 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні»,

м і с ь к а   р а д а

В И Р І Ш И Л А :

     1. Надати  поворотну фінансову допомогу комунальному  підприємству «Управління житлово-комунального господарства» у розмірі 1800000 (один мільйон вісімсот тисяч)   гривень строком на 365 днів для забезпечення  виконання договірних зобов’язань за розподіл природного газу.

     2. Затвердити Порядок надання поворотної фінансової допомоги комунальному  підприємству «Управління житлово-комунального господарства» (додаток 1).

    3.  Затвердити графік погашення  фінансової допомоги комунальному  підприємству    «Управління житлово-комунального господарства» (додаток  2).

    4. Управлінню  фінансів Славутицької  міської ради внести відповідні зміни до  рішення  Славутицької міської  ради від 12.01.2016  №103-7-VІІ

«Про  міський бюджет м. Славутича на 2016 рік» та  передбачити кошти на поворотну фінансову допомогу  комунальному підприємству «Управління житлово-комунального господарства».

            5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника  міського голови Шевченка В.В. та депутатську комісію з питань бюджету, фінансів, податкової політики  (Джалалян К.В.).

 







Міський голова Ю.К.Фомічев