ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Величковський І.І.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXI

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

16

Дата реєстрації:

19.10.2017

Проголосовано:

20.10.2017 17:27:36

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    17
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    2
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 16

Текст:


 

СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

Про затвердження Статуту комунального підприємства «Славутич-Водоканал» Славутицької міської ради у новій редакції

 

Розглянувши звернення директора комунального підприємства «Славутич-Водоканал» Славутицької міської ради (далі – підприємство) Джалаляна К.В. (лист від 05.10.2017 № 107) щодо необхідності внесення змін до статуту підприємства на виконання умов для отримання ліцензії в Державній службі з лікарських засобів та контролю за наркотиками, відповідно до вимог Законів України «Про ліцензування видів господарської діяльності», «Про наркотичні засоби, психотропні речовини і прекурсори» про те, що діяльність з обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів проводиться на підставі ліцензії на відповідний вид діяльності, керуючись ст.57 Господарського кодексу України, ст.87 Цивільного кодексу України та п.30 ч.1 ст.26, п.1 ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

Внести зміни до Статуту комунального підприємства «Славутич-Водоканал» Славутицької міської ради, доповнивши пунктами 1.10. та 2.5. такого змісту:

«1.10. Комунальне підприємство «Славутич-Водоканал» Славутицької міської ради має суспільну цінність для територіальної громади міста Славутича.

та

«2.5. Підприємство проводить господарську діяльність щодо придбання, зберігання, перевезення, відпуску, знищення, використання прекурсорів, включених до Списку 2 таблиці IV «Переліку наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів», затвердженого Постановою КМУ від 06.05.2000 №770.»

затвердивши його у новій реакції, що додається.

 

 







Міський голова Ю.К.Фомічев

ДОДАТКИ

1 18-1 Статут КП Славутич-Водоканал нова редакція з прекурсорами.pdf Переглянути