ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Радченко О.В.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXI

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

4

Дата реєстрації:

20.10.2017

Проголосовано:

20.10.2017 16:16:35

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    21
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 4

Текст:



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

Про створення тимчасової контрольної комісії ради з перевірки обґрунтованості тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з централізованого опалення і постачання гарячої води, які надаються комунальним підприємством «Управління житлово–комунального господарства»

 

З метою захисту інтересів територіальної громади м. Славутича та враховуючи чисельні звернення мешканців міста, відповідно до ст.ст. 19,140 Конституції України, глави 8.5. Регламенту Славутицької міської ради, затвердженого рішенням Славутицької міської ради від 20.05.2011 № 238-8-VI (зі змінами та доповненнями), на підставі Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» та  керуючись п.2 ч.1 ст. 26, ч.1 ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Створити тимчасову контрольну комісію ради з перевірки обґрунтованості тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з централізованого опалення і постачання гарячої води, які надаються комунальним підприємством «Управління житлово–комунального господарства», який подано на встановлення до виконавчого комітету Славутицької міської ради у 2017 році (далі - тимчасова контрольна комісія ради), у складі згідно з додатком.

 

2. Тимчасовій контрольній комісії ради у строк до 01.01.2018 року здійснити перевірку обґрунтованості тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з централізованого опалення і постачання гарячої води, які надаються комунальним підприємством «Управління житлово–комунального господарства», який подано на встановлення до виконавчого комітету Славутицької міської ради у 2017 році.

 

3. Комунальному підприємству «Управління житлово-комунального господарства» (Кучинський В.О.) надати тимчасовій контрольній комісії у тижневий термін всі вихідні дані та розрахунки тарифів.

 

4. Заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів (Шинкаренку М.Б.), Управлінню економіки та соціального розвитку міста (Величковському І.І.) забезпечити надання комунальним підприємством «Управління житлово-комунального господарства» (Кучинський В.О.) у встановлений п. 3 даного рішення термін вихідні дані та розрахунки тарифів.

5. Заходи щодо матеріально–технічного, інформаційного та організаційного забезпечення роботи тимчасової контрольної комісії ради покласти на виконавчий комітет Славутицької міської ради.

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на секретаря міської ради Борисова В.В.

 







Міський голова                               Ю.К.Фомічев

 





 

до рішення Славутицької міської ради



__________________ № _____________





Склад



тимчасової контрольної комісії з перевірки обґрунтованості тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з централізованого опалення і постачання гарячої води, які надаються комунальним підприємством «Управління житлово–комунального господарства»,



Джалалян Костянтин Валерійович – голова комісії;



Корнійчик Юрій Миколайович – член комісії;



Кейс Олександра Євгенівна – член комісії;



Радченко Олена Володимирівна – член комісії;



Грушецька Тетяна Валентинівна – член комісії;



Олійник Сергій Миколайович – член комісії;



Федосенко Михайло Михайлович – член комісії;



Гапанчук Валентина Андріївна – член комісії.



 



Секретар міської ради                                                                  В.В.Борисов