ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Ворона С.М.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXX

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

37

Дата реєстрації:

14.09.2017

Проголосовано:

15.09.2017 19:46:08

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    16
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    2
  • Не голосували
    5
  • Відсутні
    4

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 37

Текст:



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

Про визначення балансоутримувача елементів благоустрою

 

Заслухавши інформацію в. о. начальника управління інфраструктури та капітального будівництва Славутицької міської ради Ворони С.М. про визначення балансоутримувача елементів благоустрою та з метою ефективної експлуатації об’єктів інфраструктури міста, керуючись ст. 17, ст. 25, ч.1 ст. 59,  ст. 60 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

  1. Визначити балансоутримувачем елементів благоустрою (три питні фонтанчики у загальноміському центрі м. Славутича Київської області) комунальне підприємство «Житлово-комунальний центр».

  2. Управлінню інфраструктури та капітального будівництва Славутицької міської ради (Ворона С.М.) передати на баланс комунального підприємства «Житлово-комунальний центр» фактичні витрати, понесені на встановлення питних фонтанчиків в загальноміському центрі в м. Славутич Київської області (нове будівництво) вартістю 155,878 тисяч гривень (144,938 тис. грн. – роботи, 0,52 тис. грн. – авторський нагляд, 2,0 тис. грн. – технічний нагляд, 8,42 тис. грн. – вартість розроблення проектно-кошторисної документації).

  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію ради з питань архітектури та будівництва,  комунальної власності, орендних відносин,  приватизації, енергоефективності, реформування житлово-комунального господарства та тарифної політики (Гаврилін Д.В.) та на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Шевченка В.В.


 

 







Міський голова Ю.К. Фомічев