ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Дещенко Т.М.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXX

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

36(9)

Дата реєстрації:

14.09.2017

Проголосовано:

15.09.2017 19:38:41

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    18
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    7
  • Відсутні
    2

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 36(9)

Текст:



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки для подальшого викупу ТОВ «Торговий дім «АВРОРА-СЛ»


 

Розглянувши клопотання директора товариства з обмеженою відповідальністю «Торговий дім «АВРОРА-СЛ» Кислінської Л.М. про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки для подальшого її викупу, яка надана в оренду ТОВ «Торговий дім «АВРОРА-СЛ» (договір оренди землі від 16.02.2017 № 1-02.12/19.17) для обслуговування та експлуатації розташованого на ділянці об’єкту нерухомого майна – нежитлової будівлі, магазину «Меблі», який належить орендарю на підставі договору купівлі – продажу від 30.07.2013, посвідченого приватним нотаріусом Славутицького міського нотаріального округу Київської області Хусалімовою Л.В. та зареєстрованого в реєстрі за № 1249, враховуючи згоду директора ТОВ «Торговий дім «АВРОРА-СЛ» Кислінської Л.М. на укладення договору про оплату авансового внеску в рахунок оплати ціни земельної ділянки, керуючись ст.ст. 12, 127, 128, п.2 ст.134, ст. 151 Земельного кодексу України, ст. 9 Закону України «Про оренду землі», п. 34 ч. 1 ст. 26, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.  Надати дозвіл на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки (кадастровий номер 3211500000:00:020:0021) площею 0,1528 га., для обслуговування та експлуатації нежитлової будівлі, магазину «Меблі» на площі Привокзальна, буд.6 міста Славутич, для подальшого продажу ТОВ «Торговий дім «АВРОРА-СЛ».

2.   Продаж земельної ділянки здійснити за умови:

- використання земельної ділянки за цільовим призначенням із дотриманням вимог Земельного кодексу України;

- надання доступу на земельну ділянку для ремонту та експлуатації міських інженерних мереж у разі виникнення такої необхідності;

- проведення будь-яких будівельних робіт на земельній ділянці після отримання відповідного дозволу згідно норм діючого законодавства.

3.  ТОВ «Торговий дім «АВРОРА-СЛ», з метою укладення договору про оплату авансового внеску в рахунок оплати ціни земельної ділянки, звернутись до відділу комунальної власності, орендних відносин та приватизації виконавчого комітету Славутицької міської ради (Величковська Н.В.).

4.    Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань соціально-економічного розвитку та земельних відносин (Корнійчик Ю.М.) та першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Шевченка В.В.

 







Міський голова Ю.К.Фомічев