ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Хропата Н.В.

Рішення:

Не прийнято

Сесія:

XXX

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

33

Дата реєстрації:

14.09.2017

Проголосовано:

15.09.2017 19:11:44

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    12
  • Не підтримали
    1
  • Утримались
    3
  • Не голосували
    9
  • Відсутні
    2

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 33

Текст:



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

Про внесення змін до рішення Славутицької міської ради Київської області від 09.11.2015 № 5-2-VII «Про затвердження структури, загальної чисельності виконавчих органів Славутицької міської ради та витрат на їх утримання»

 

 

Розглянувши пропозицію Славутицького міського голови про внесення змін до структури виконавчих органів Славутицької міської ради, враховуючи рішення виконавчого комітету Славутицької міської ради від 31.08.2017 № 482 «Про погодження внесення змін до структури виконавчих органів Славутицької міської ради», керуючись ст. ст. 10, 25, п.5 ч.1 ст.26, п.6 ч.4 ст.42, ч.1 ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

 

м і с ь к а   р а д а

 

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Внести наступні зміни до структури та загальної чисельності виконавчих органів ради, затвердженої рішенням Славутицької міської ради Київської області від 09.11.2015 № 5-2-VII «Про затвердження структури, загальної чисельності виконавчих органів Славутицької міської ради та витрат на їх утримання»:

1.1. Утворити у структурі управління адміністративних послуг виконавчого комітету Славутицької міської ради підрозділ «Відділ «Бюро технічної інвентаризації», збільшивши загальну чисельність виконавчих органів ради на        2 штатні одиниці:

  • Завідуючий відділу (1 штатна одиниця);

  • Інспектор (1 штатна одиниця).


1.2. Збільшити загальну чисельність виконавчих органів ради на дві штатні одиниці:

- адміністратор відділу адміністрування та дозвільних процедур управління адміністративних послуг виконавчого комітету Славутицької міської ради                     (2 штатні одиниці).

2. Затвердити Положення про Відділ «Бюро технічної інвентаризації» управління адміністративних послуг виконавчого комітету Славутицької міської ради (додається).

3. Начальнику управління адміністративних послуг виконавчого комітету Славутицької міської ради Риловій Т.О., внести відповідні зміни до Положення про управління адміністративних послуг виконавчого комітету Славутицької міської ради та затвердити посадові інструкції на новоутворені посади, з урахуванням змін, що відбулися.

4.Відділу правової та кадрової роботи виконавчого комітету Славутицької міської ради (Хропата Н.В.) внести відповідні зміни до штатного розпису виконавчого комітету Славутицької міської ради.

5. Управлінню фінансів Славутицької міської ради (Зайченко Г.В.) передбачити кошти на утримання цих одиниць у видатковій частині міського бюджету на 2017 рік та наступні роки.







 

Міський голова
                             

                                      Ю.К.Фомічев

ДОДАТКИ

1 33-2 Положення про відділ БТІ.pdf Переглянути