ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Зайченко Г.В.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXX

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

23

Дата реєстрації:

14.09.2017

Проголосовано:

15.09.2017 18:44:30

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    21
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    2

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 23

Текст:



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

Про затвердження Порядку розроблення, затвердження та виконання міських цільових програм у м.Славутичі

          З метою забезпечення  єдиних підходів  при   підготовці міських цільових програм, покращення контролю за їх виконанням та підвищення ефективності виконання програм соціально-економічного розвитку  міста Славутича,  керуючись  Бюджетним кодексом України, Законом України «Про державні цільові програми», п.22 ч.1 ст.26, ч.1 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», 

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

          1. Затвердити Порядок розроблення, затвердження та виконання міських цільових програм у м.Славутичі (додається).

          2. Керівникам управлінь, відділів та інших структурних підрозділів виконавчого  комітету  Славутицької міської  ради, керівникам виконавчих органів Славутицької міської ради та комунальних  підприємств:

         2.1.Забезпечити неухильне дотримання вимог Порядку розроблення, затвердження та виконання міських цільових програм у м. Славутичі.

        2.2. Після затвердження міської цільової програми надавати управлінню економіки та  соціального розвитку міста виконавчого комітету Славутицької міської ради,  управлінню  фінансів Славутицької міської ради  примірник програми.

       2.3. У місячний  термін з моменту набуття чинності цим рішенням вжити заходів щодо приведення міських цільових програм, строк виконання яких закінчується у 2017 та наступних роках, у відповідність із вимогами цього Порядку.

         3. Управлінню економіки та соціального розвитку  міста  виконавчого комітету  Славутицької міської ради  на підставі звітів відповідальних виконавців про поточне та остаточне виконання міських цільових програм та  про використання бюджетних коштів на їх реалізацію здійснювати підготовку щорічного узагальненого звіту.

    

 

         4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію  ради з питань бюджету, фінансів, податкової політики  (Джалалян К.В.).

 

 

 







Міський голова Ю.К.Фомічев

ДОДАТКИ

1 23 ПОРЯДОК скл.pdf Переглянути