ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Гаврилін Д.В.

Дата:

21.12.2017

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 33
Про внесення змін до рішення Славутицької міської ради від 05.02.2016 № 130-9-VII «Про надання згоди на прийняття у комунальну власність територіальної громади м. Славутича малої архітектурної форми «Павільйон Інлайт»

СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 
 
Про внесення змін до рішення Славутицької міської ради від 05.02.2016
№ 130-9-VII «Про надання згоди на прийняття у комунальну власність територіальної громади м. Славутича малої архітектурної форми «Павільйон Інлайт»
 
         З метою утримання в належному технічному та санітарному стані малої архітектурної форми «Павільйон Інлайт» та забезпечення благоустрою прилеглої території, керуючись ч.1 ст. 59, ч.5 ст. 60 Закону України  "Про місцеве самоврядування в Україні",
 
м і с ь к а   р а д а
 
В И Р І Ш И Л А :
 
         Внести зміни до рішення Славутицької   міської   ради   від   05.02.2016   № 30-9-VII «Про надання згоди на прийняття у комунальну власність територіальної громади м. Славутича малої архітектурної форми «Павільйон Інлайт»:
         1. Пункт 3 рішення викласти в такій редакції:
«3. Визначити балансоутримувачем малої архітектурної форми «Павільйон Інлайт» комунальне підприємство «Житлово-комунальний центр»                 (Жаболенко І.М.).»
         2. Доповнити рішення міської ради новим пунктом 4 такого змісту:
«4. Комунальному підприємству «Житлово-комунальний центр» провести незалежну оцінку малої архітектурної форми «Павільйон Інлайт» з метою прийняття її на баланс».
      
 
 
Міський голова Ю.К. Фомічев