ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Зайченко Г.В.

Дата:

07.12.2017

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1
Про внесення змін до рішення Славутицької міської ради від 23 грудня  2016 року № 439-20-VІI «Про міський бюджет м. Славутича на 2017 рік»

СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 
            Про внесення змін до рішення Славутицької міської ради
від 23 грудня  2016 року № 439-20-VІI
«Про міський бюджет м. Славутича на 2017 рік»
 
                     Відповідно до розпоряджень голови Київської облдержадміністрації від 01.12.2017 № 601 «Про розподіл та перерозподіл обсягу субвенцій з державного бюджету між місцевими бюджетами Київської області на 2017 рік» та від 01.12.2017 № 602 «Про розподіл нерозподілених видатків для територій Донецької та Луганської областей, на яких органи державної влади тимчасово не здійснюють або здійснюють не в повному обсязі свої повноваження, у 2017 році», до  п. 8 ст. 78 Бюджетного кодексу України, керуючись п. 23 ч. 1 ст. 26, ч. 1 ст. 59  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,
 
м і с ь к а   р а д а
 
В И Р І Ш И Л А :
 
  1. Внести наступні зміни та доповнення  до рішення Славутицької міської ради від 23 грудня 2016 року № 439-20-VІІ «Про міський бюджет м.Славутича на 2017 рік»:
 
          1.1. Збільшити  доходи загального фонду за кодом бюджетної класифікації доходів на суму 2 009,8 тис. грн. таким чином:
- 41034200 «Медична субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам»
                                                                                                        - 2 009,8 тис. грн.
 
          1.2. Збільшити бюджетні призначення по видатках загального фонду міського бюджету на суму 2 009,8 тис. грн. таким чином:
    - 2030 «Спеціалізована стаціонарна медична допомога населенню»                                                                                                                                                                                                                                                     
                                                                                                        - 2 009,8 тис. грн.  
 
         1.3. Зменшити доходи загального фонду за кодом бюджетної класифікації доходів на суму 6 607,838 тис. грн. таким чином:
  
 - 41030800 «Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на надання пільг та житлових субсидій населенню на оплату електроенергії, природного газу, послуг тепло-, водопостачання і водовідведення, квартирної плати (утримання будинків і споруд та прибудинкових територій), вивезення побутового сміття та рідких нечистот»                                      - 6 500,0 тис. грн.
 
- 41031000 «Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на надання пільг та житлових субсидій населенню на придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу»                           - 7,838 тис. грн.
 
 - 41035800 «Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на виплату державної соціальної допомоги на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, грошового забезпечення батькам-вихователям і прийомним батькам за надання соціальних послуг у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім'ях за принципом "гроші ходять за дитиною»  
                                                                                                           - 100,0 тис. грн.
   
       1.4. Зменшити бюджетні призначення по видатках загального фонду міського бюджету у сумі 6 607,838 тис. грн., а саме:  
   
   - 1060 «Забезпечення належних умов для виховання та розвитку дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, в дитячих будинках (у т. ч. сімейного типу, прийомних сім'ях), в сім'ях патронатного виховання»                                                                                                                                                                                                                                                     
                                                                                                           - 100,0 тис. грн.
- 3012 «Надання пільг ветеранам військової служби, ветеранам органів внутрішніх справ, ветеранам податкової міліції, ветеранам державної пожежної охорони, ветеранам Державної кримінально-виконавчої служби, ветеранам служби цивільного захисту, ветеранам Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України, вдовам (вдівцям) померлих (загиблих) ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ, ветеранів податкової міліції, ветеранів державної пожежної охорони, ветеранів Державної кримінально-виконавчої служби, ветеранів служби цивільного захисту та ветеранів Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України; звільненим зі служби за віком, через хворобу або за вислугою років військовослужбовцям Служби безпеки України, працівникам міліції, особам начальницького складу податкової міліції, рядового і начальницького складу кримінально-виконавчої системи; особам, звільненим із служби цивільного захисту за віком, через хворобу або за вислугою років, та які стали інвалідами під час виконання службових обов'язків; пенсіонерам з числа слідчих прокуратури; дітям (до досягнення повноліття) працівників міліції, осіб начальницького складу податкової міліції, рядового і начальницького складу кримінально-виконавчої системи, загиблих або померлих у зв'язку з виконанням службових обов'язків, непрацездатним членам сімей, які перебували на їх утриманні; звільненим з військової служби особам, які стали інвалідами під час проходження військової служби; батькам та членам сімей військовослужбовців, військовослужбовців Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України, які загинули (померли) або пропали безвісти під час проходження військової служби; батькам та членам сімей осіб рядового і начальницького складу служби цивільного захисту, які загинули (померли) або зникли безвісти під час виконання службових обов'язків, на житлово-комунальні послуги»                                                                        - 10,0 тис. грн. 
 
- 3013 «Надання пільг громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, дружинам (чоловікам) та опікунам (на час опікунства) дітей померлих громадян, смерть яких пов'язана з Чорнобильською катастрофою, на житлово-комунальні послуги»
                                                                                                           - 650,0 тис. грн.
- 3015 «Надання пільг багатодітним сім'ям на житлово-комунальні послуги»
                                                                                                           - 150,0 тис. грн.
 
- 3016 «Надання субсидій населенню для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг»                                                   - 5 690,0 тис. грн.
 
- 3021 «Надання пільг ветеранам війни, особам, на яких поширюється дія Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту", особам, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, вдовам (вдівцям) та батькам померлих (загиблих) осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, особам, які мають особливі трудові заслуги перед Батьківщиною, вдовам (вдівцям) та батькам померлих (загиблих) осіб, які мають особливі трудові заслуги перед Батьківщиною, жертвам нацистських переслідувань на придбання твердого палива та скрапленого газу»
                                                                                                           - 3,938 тис. грн.
- 3026 «Надання субсидій населенню для відшкодування витрат на придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу»
                                                                                                               - 3,9 тис. грн.  
  
        2. Управлінню фінансів (Зайченко Г.В.) внести відповідні зміни у       додатки 1,3,5 та 7 до вищевказаного рішення міської ради, виклавши їх у новій редакції.
 
 
 
Міський голова Ю.К.Фомічев