ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 8

СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 
Про погодження договору про реструктуризацію заборгованості за спожитий природний газ між комунальним підприємством «Управління житлово-комунального господарства» та ДК «Газ України»
 
Розглянувши звернення директора комунального підприємства «Управління житлово-комунального господарства» Кучинського В.О. (23.11.2017                                         № 01.04-35/1472),  на виконання частини 4, 6 статті 5 Закону України «Про заходи, спрямовані на врегулювання заборгованості теплопостачальних та теплогенеруючих організацій та підприємств централізованого водопостачання і водовідведення за спожиті енергоносії» 03.11.2016 № 1730-VIII, відповідно постанови Кабінету Міністрів України від 29.03.2017 № 222 «Про затвердження Типового договору про реструктуризацію заборгованості за спожитий природний газ», та з метою забезпечення виконання зобов’язань комунальним підприємством «Управління житлово-комунального господарства» за договором про реструктуризацію заборгованості за спожитий природний газ, керуючись статтями 25, 26, 59, 64 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,
м і с ь к а   р а д а
 
В И Р І Ш И Л А :
 
1. Погодити договір про реструктуризацію заборгованості за спожитий природний газ між комунальним підприємством «Управління житлово-комунального господарства» (далі – КП «УЖКГ») та  ДК «Газ України» (далі – Договір) на таких умовах:
1.1. Славутицька міська рада Київської області гарантує виконання                        КП «УЖКГ» зобов'язань за Договором на суму заборгованості, що підлягає реструктуризації (крім суми заборгованості з різниці в тарифах, погашення якої здійснюється за рахунок видатків державного бюджету), а саме 3 530 614,75 грн. (три мільйони п’ятсот тридцять тисяч шістсот чотирнадцять гривень 75 копійок).
1.2. У випадку несплати КП «УЖКГ» заборгованості за Договором, строк виконання якої відповідно до графіка наступив, Славутицька міська рада Київської області, як гарант зобов’язується сплатити кредитору таку заборгованість, а у випадку розірвання договору - сплатити залишок суми заборгованості, визначеної п.3 Договору, протягом 5 робочих днів з дня вручення Славутицькій міській раді Київської області відповідної вимоги з додаванням довідки про розрахунки між КП «УЖКГ» та ДК «Газ України»;
  1. Надання ДК «Газ України» вимоги про сплату заборгованості, довідки про розрахунки між ДК «Газ України» та КП «УЖКГ» є достатньою та необхідною підставою для виконання обов’язку Славутицької міської ради Київської області щодо сплати простроченої за цим договором заборгованості за боржника.
  2. Надана на вищевказаних умовах гарантія не може бути відкликана та не залежить від чинності Договору (його припинення або недійсності).
2. Управлінню фінансів Славутицької міської ради (Зайченко Г.В.) :
2.1. Внести наступні зміни до рішення Славутицької міської ради Київської області від 23.12.2016 № 439-20-VII «Про міський бюджет м.Славутича на 2017 рік» передбачивши в ньому видатки за Програмою забезпечення беззбиткової діяльності житлово-комунального господарства міста Славутича на 2016 – 2018 роки (затвердженою рішенням Славутицької міської ради від 25.12.2015 № 81-6-VII) на виконання обов’язків згідно пункту 1 цього рішення в розмірі 58 843,58 грн. (п’ятдесят вісім тисяч вісімсот сорок три гривні 58 копійок).
2.2. Передбачати в проекті бюджету м.Славутича на кожний наступний рік протягом дії Договору (до 2022 року включно) видатки на виконання обов’язків згідно пункту 1 цього рішення в розмірі 706 122,96 грн. (сімсот шість тисяч сто двадцять дві гривні 96 копійок).
3. Директору КП «УЖКГ» Кучинському В.О. забезпечити під особисту відповідальність виконання зобов’язань по Договору та щомісячно інформувати виконавчий комітет Славутицької міської ради Київської області на наступний день, після здійснення виплати по Договору.     
4.    Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію Славутицької міської ради з питань міського господарства (Гавриліна Д.В.) та заступника міського голови Шинкаренко М.Б.
 
Міський голова Ю.К.Фомічев