ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 5

СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 
Про визначення пріоритетної форми надання фінансової допомоги суб’єктам підприємницької діяльності на 2017 рік через Славутицький міський фонд підтримки підприємництва
 
 
 
Розглянувши звернення директора Славутицького міського фонду підтримки підприємництва Бачурної О.В. (26.10.2017 № 100), відповідно до Положення «Про фінансування проектів суб’єктів малого підприємництва за рахунок коштів державного та місцевого бюджетів через Славутицький міський фонд підтримки підприємництва» затвердженого рішенням Славутицької міської ради від 21.10.2016 № 383-17-VІI, Закону України «Про державну підтримку малого підприємництва», керуючись п. 25 ч. 1 ст. 26, ч. 1 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».
 
м і с ь к а   р а д а
 
В И Р І Ш И Л А :
 
  1. Визначити на 2018 рік пріоритетною формою фінансової допомоги – надання фінансової підтримки у формі грошової компенсації суб’єктам підприємницької діяльності за новостворені робочі місця (на безповоротній основі) на умовах визначених законодавством України та актами органу місцевого самоврядування.
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань соціально-економічного розвитку та земельних відносин (Корнійчик Ю.М.), постійну бюджетну комісію ради (Джалалян К.В.) та на першого заступника міського голови Шевченка В.В.
 
Міський голова Ю.К.Фомічев