ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Дещенко Т.М.

Дата:

19.10.2017

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 28
Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки для подальшого викупу громадянину Саакяну К.Г.

СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 

Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки для подальшого викупу громадянину Саакяну К.Г.

 
Розглянувши клопотання громадянина Саакяна К.Г. про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки наданої для обслуговування кафе загального типу, яке розташовано в нежитловій будівлі «Критий ринок», та належить гр. Саакяну К.Г. на підставі договору купівлі – продажу нерухомого майна від 05.09.2017, посвідченого приватним нотаріусом Славутицького міського нотаріального округу Київської області та зареєстрованого у реєстрі за № 1345, враховуючи згоду Саакяну К.Г. на оплату авансового внеску в рахунок оплати ціни земельної ділянки, відповідно до положення про порядок приватизації об’єктів права комунальної власності територіальної громади міста Славутич, затвердженого рішенням Славутицької міської ради від 06.09.2010 № 1387-45-V зі змінами, керуючись ст.ст. 12, 127, 128, 151  Земельного кодексу України, ст. 9 Закону України «Про оренду землі», п. 34 ч. 1 ст. 26, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,
 
м і с ь к а   р а д а
 
В И Р І Ш И Л А :
 
1.      Надати дозвіл на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки кадастровий номер 3211500000:00:020:0018, загальною площею 0,0188 га, розташованої за адресою: площа Привокзальна, 7/1, м. Славутич, Київська обл., наданої для обслуговування кафе загального типу, розташованого в нежитловій будівлі «Критий ринок», для подальшого викупу.
2.      Громадянину Саакяну К.Г., для придбання у власність земельної ділянки, звернутись до відділу комунальної власності, орендних відносин та приватизації виконавчого комітету Славутицької міської ради.
3.      Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань соціально-економічного розвитку та земельних відносин (Корнійчик Ю.М.) та першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Шевченка В.В.
Міський голова Ю.К. Фомічев