ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Борисов В.В.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXIX

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

5

Дата реєстрації:

29.06.2017

Проголосовано:

30.06.2017 15:12:54

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    18
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 5

Текст:



 



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

Про підтримку колективу Державного підприємства «Управління забезпечення функціонування об’єктів Чорнобильської АЕС»

 

Розглянувши звернення трудового колективу Державного підприємства «Управління забезпечення функціонування об’єктів Чорнобильської АЕС» про визначення статусу ДП УЗФО ЧАЕС (лист-звернення від 16.06.2017                            № 01-13/1914), з метою висловлення підтримки трудового колективу ДП УЗФО ЧАЕС з даного питання, відповідно до ч.2 ст. 2 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», керуючись  ст. ст. 10, 25, ч.1 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», представляючи інтереси Славутицької територіальної громади, діючи від її імені та в її інтересах,

 

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

              1. Підтримати рішення трудового колективу Державного підприємства «Управління забезпечення функціонування об’єктів Чорнобильської АЕС» щодо створення Державного спеціалізованого підприємства на базі ДП УЗФО ЧАЕС.

 

              2. Звернутися до Голови Державного агентства зони відчуження та Міністра екології та природних ресурсів України з відповідними листами щодо підтримки трудового колективу Державного підприємства «Управління забезпечення функціонування об’єктів Чорнобильської АЕС» з даного питання.

 

              3. Створити тимчасову робочу групу з числа депутатів Славутицької міської ради з метою створення Державного спеціалізованого підприємства на базі Державного підприємства «Управління забезпечення функціонування об’єктів Чорнобильської АЕС».

 

              4. Робочій групі забезпечити контроль за створенням Державного спеціалізованого підприємства на базі Державного підприємства «Управління забезпечення функціонування об’єктів Чорнобильської АЕС» та про результати роботи повідомити Славутицьку міську раду.

             







Міський голова                                             Ю.К. Фомічев