ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Борисов В.В.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXIX

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

3

Дата реєстрації:

29.06.2017

Проголосовано:

30.06.2017 13:05:26

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    22
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 3

Текст:



 



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

Про звернення до Київської обласної ради з питання перегляду рішення про призупинення розпорядження Кабінету Міністрів України від 07.06.2017 № 380-р «Про затвердження проекту «Будівництво централізованого сховища відпрацьованого ядерного палива реакторів типу ВВЕР вітчизняних атомних електростанцій»

 

У зв’язку з прийняттям 22 червня 2017 року Київською обласною радою рішення про звернення до Президента України, Прем’єр – Міністра України, Міністра екології та природних ресурсів України щодо призупинення розпорядження Кабінету Міністрів України від 07.06.2017 № 380-р «Про затвердження проекту «Будівництво централізованого сховища відпрацьованого ядерного палива реакторів типу ВВЕР вітчизняних атомних електростанцій», враховуючи економічну доцільність та важливість даного питання, з метою недопущення виникнення високої психологічної напруги, відповідно до ч.2 ст. 2 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», керуючись  ст. ст. 10, 25, ч.1 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», представляючи інтереси Славутицької територіальної громади, діючи від її імені та в її інтересах,

 

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

              З метою усвідомлення важливості для Держави будівництва централізованого сховища відпрацьованого ядерного палива звернутись до Київської обласної ради з проханням переглянути рішення, прийняте 22 червня 2017 року про звернення до Президента України, Прем’єр – Міністра України, Міністра екології та природних ресурсів України щодо призупинення розпорядження Кабінету Міністрів України від 07.06.2017 № 380-р «Про затвердження проекту «Будівництво централізованого сховища відпрацьованого ядерного палива реакторів типу ВВЕР вітчизняних атомних електростанцій».

              Запропонувати провести спільне засідання за участю зацікавлених сторін та постійної комісії  з питань екології, природокористування, водних ресурсів, ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС та інших надзвичайних ситуацій Київської обласної ради, із залученням провідних фахівців у даній сфері.  

       







Міський голова                                             Ю.К. Фомічев