ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Швець Н.П

Дата:

14.09.2017

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 9
Про забезпечення харчуванням учнів загальноосвітніх шкіл міста

СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 
 
Про забезпечення харчуванням учнів загальноосвітніх шкіл міста
 
Відповідно до  Закону України «Про загальну середню освіту», Закону України від 24.12.2015 № 911 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України», постанови Кабінету Міністрів України від 18.01.2016 № 16 «Про внесення змін до Порядку надання послуг з харчування дітей у дошкільних, учнів у загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладах, операції з надання яких звільняються від обкладення податком на додану вартість», керуючись ст.25, ч.1 ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,
 
м і с ь к а   р а д а
 
В И Р І Ш И Л А :
 
1.  Управлінню освіти і науки Славутицької міської ради (Швець Н.П.) забезпечити з 01.09.2017 гарячим харчуванням учнів 2-4 класів та учнів пільгових категорій, а саме:
 
  • дітей з інвалідністю, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб, із числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які навчаються в загальноосвітніх навчальних закладах міста;
  • дітей учасників антитерористичної операції;
  • дітей, батьки яких отримують допомогу відповідно до Закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям»;
  • дітей із багатодітних сімей, які мають троє і більше дітей віком до 18 років (або до 23 років, якщо вони  навчаються  за денною формою навчання).  
 
2. Встановити прогнозовану грошову вартість витрат на харчування учнів до  26  грн. на день для здійснення розрахунків до бюджетного запиту та кошторису на 2018 рік, а також визначення очікуваної вартості для проведення торгів  із закупівлі послуги на організацію харчування учнів у загальноосвітніх навчальних закладах міста.

3. Визначити співвідношення оплати за харчування учнів 1-4 класів, які не мають пільг, у розмірах: 40% - міський бюджет, 60% - батьківська плата.
 
4.   Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Линкевича О.Б. та постійну комісію  ради з питань освіти, культури та охорони здоров’я (Шуригіна Н.М.).
 
 
 
Міський голова Ю.К.Фомічев