ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Ворона С.М.

Дата:

13.07.2017

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 47
Про визначення розміщення  на території м. Славутича Котельних установок для виробництва теплової енергії та будівництва ТЕС з проведенням спеціального зонального погодження  


 

СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 
Про визначення розміщення  на території м. Славутича Котельних установок для виробництва теплової енергії та будівництва ТЕС з проведенням спеціального зонального погодження
 
Розглянувши звернення  генерального директора ТОВ «НАШЕ ТЕПЛО» Щави Р.П. про погодження місця розміщення земельної ділянки для будівництва та встановлення Котельної установки модульної для виробництва теплової енергії та будівництва ТЕС на захід від просп. Ентузіастів, в рекреаційній зоні, враховуючи, що Планом зонування території  м. Славутича Київської області для зони Р-1 (рекреаційна зона природних ландшафтів) передбачені допустимі види використання такі, як інженерне облаштування, інженерні та комунальні споруди місцевого значення, які потребують спеціального дозволу або погодження, керуючись п.5.2. розділу 5 Плану зонування території (зонінгу) м. Славутича, п.4 ст.28 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», ст.ст. 12, 122, п. 2 ст. 134 Земельного Кодексу України, п. 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,
м і с ь к а   р а д а
 
В И Р І Ш И Л А :
 
1. Визначити для розміщення на території м. Славутича Котельних установок для виробництва теплової енергії та будівництво ТЕС, дві земельні ділянки на захід від просп. Ентузіастів, згідно із схемою, що додається, орієнтовною площею 2,5 га кожна, із зміною цільового призначення.
2. Управлінню інфраструктури та капітального будівництва Славутицької міської ради:
- провести необхідну процедуру спеціального зонального погодження розміщення вказаного об’єкту на відповідність містобудівним та іншим умовам та вимогам згідно з діючим законодавством та Правилами забудови (зонінг) території м. Славутич Київської області.
- результати спеціального зонального погодження оформити протоколом та затвердити  рішенням виконавчого комітету Славутицької міської ради.
-  проект рішення про дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення внести на розгляд Славутицької міської ради при позитивному висновку спеціального зонального погодження.
3.      Забудовникам зазначених земельних ділянок надати містобудівний розрахунок та передпроектні розробки будівництва Котельної установки модульної для виробництва теплової енергії та ТЕС на території м. Славутича для проведення спеціального зонального погодження.
4.      Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань міського господарства (Гаврилін Д.В.) та першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Шевченка В.В.
 
Міський голова Ю.К.Фомічев