ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:


Халіпова Наталія Володимирівна

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXIX

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

35

Дата реєстрації:

11.06.2024

Проголосовано:

20.06.2024 13:57:46

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    15
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    12

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 35

Текст:

СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА



ВИШГОРОДСЬКОГО РАЙОНУКИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

_____________                                                                                   №___________

 

Про надання згоди на безоплатне прийняття

у комунальну власність Славутицької міської територіальної

громади рекламного засобу


 

Розглянувши звернення Товариства з обмеженою відповідальністю «РЕКЛАМА ТА ДРУК» від 22.04.2024 №14 щодо надання згоди на безоплатне прийняття у комунальну власність Славутицької міської територіальної громади Вишгородського району Київської області рекламного засобу, керуючись частиною першою статті 59, частиною другою статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Надати згоду на безоплатне прийняття у комунальну власність Славутицької міської територіальної громади Вишгородського району Київської області рекламного засобу, розташованого в м. Славутич, вздовж проспекту Героїв Чорнобиля, навпроти Таллінського кварталу, з подальшою передачею на баланс Комунального підприємства «Дорожньо - експлуатаційне управління» Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області.

2. Створити комісію з безоплатного прийняття у комунальну власність Славутицької міської територіальної громади майна, зазначеного в пункті 1 рішення (додається).

3. Комісії забезпечити безоплатне прийняття у комунальну власність Славутицької міської територіальної громади та скласти Акт приймання-передачі майна, зазначеного в пункті 1 рішення.

4. Уповноважити виконавчий комітет Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області затвердити Акт приймання - передачі майна, зазначеного в пункті 1 рішення.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на комісію ради з питань міського господарства (Михайло Шинкаренко) та на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Віктора Шевченка.

 







Міський голова Юрій ФОМІЧЕВ