ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:


Халіпова Наталія Володимирівна

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXIX

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

34

Дата реєстрації:

11.06.2024

Проголосовано:

20.06.2024 13:56:07

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    15
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    12

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 34

Текст:

СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА



ВИШГОРОДСЬКОГО РАЙОНУКИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

_____________                                                                                       №___________

 

Про затвердження додаткових умов оренди об’єктів комунальної власності та встановлення обмежень щодо їх цільового призначення

 

Розглянувши звернення Комунального підприємства «Управління житлового-комунального господарства» від 10.05.2024 № 01.07-06/599 «Про встановлення додаткових умов оренди на об’єкти, які включені до Переліку першого типу та будуть передані в оренду на аукціоні», керуючись Законом України «Про оренду державного та комунального майна», пунктами 29, 54 Порядку передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 № 483, частиною першою статті 59, частиною другою статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Затвердити додаткові умови оренди об’єктів комунальної власності, які включені до Переліку першого типу та будуть передані в оренду на аукціоні, а саме:






























№ з/п Об’єкт оренди комунальної власності Додаткові умови оренди
1) Трактор універсальний Т-40 АМ, реєстраційний номер 12127 КА, інвентарний номер 17014. Орендар за власні кошти забезпечує безпечне утримання орендованого майна впродовж строку оренди. Під час експлуатації майна, орендар за власні кошти, у відповідності до технічного регламенту забезпечує заміну масел, спеціальних рідин, фільтрів, тощо, також здійснює ремонт складових частин систем, а також здійснює контроль за відповідністю наданих послуг іншим суб’єктом. У період використання майна орендар за власні кошти здійснює заміну шин по факту їх зносу, забезпечує їх ремонт, здійснює заміну акумуляторів та швидкозношуваних складників. Орендар зобов’язаний усунути погіршення стану транспортного засобу, які сталися з його вини. У разі якщо погіршення стану сталися внаслідок експлуатації автомобіля Орендарем і автомобіль потребує капітального ремонту, такий ремонт проводиться Орендарем за власні кошти.
2) Трактор Беларус МТЗ-920, № 37712 ка, інвентарний номер 17197.
3) Екскаватор Борекс-2629, г.н. 262,

№ 12153 КА, інвентарний номер 31063.
4) Бульдозер марки Т-170, ДЗ-171,

реєстраційний номер 14230 КА,

1989 року випуску.
5) Подрібнювач деревини НJ 261 GТ, інвентарний номер 34878. Орендар за власні кошти забезпечує безпечне утримання орендованого майна впродовж строку оренди. Під час експлуатації майна, орендар за власні кошти, у відповідності до технічного регламенту забезпечує заміну масел, спеціальних рідин, фільтрів, тощо, також здійснює ремонт складових частин систем. У період використання майна орендар за власні кошти здійснює заміну швидкозношуваних складників. Також орендар зобов’язаний усунути погіршення стану майна, які сталися з його вини. У разі якщо погіршення стану.

2. Встановити обмеження щодо цільового призначення вищезазначених об’єктів оренди комунальної власності, а саме:

1) використання об’єктів оренди комунальної власності можливе лише в межах Славутицької міської територіальної громади Вишгородського району Київської області.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на комісію ради з питань міського господарства (Михайло Шинкаренко) та на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Віктора Шевченка.

 







Міський голова Юрій ФОМІЧЕВ