ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Костик С.А.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXIX

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

22

Дата реєстрації:

11.06.2024

Проголосовано:

20.06.2024 10:32:26

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    15
  • Не підтримали
    1
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 22

Текст:

СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА



ВИШГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

___________________                                                        № _________________

 

Про укладення договору користування земельних ділянок для забудови  (суперфіцій) з Управлінням інфраструктури та капітального будівництва Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області

 

Відповідно до проєкту «Відновлення об’єктів теплопостачання у місті Славутич, Київської області», який фінансується програмою ЄС «Відновлення об’єктів критичної інфраструктури в Україні» для реалізації проєкту: «Будівництво сонячної електростанції для забезпечення потреб котельні по вул. Кленовий проїзд, 1, м. Славутич, Київської області», з метою постачання та будівельно-монтажних робіт з встановлення мережевих насосів з частотним регулюванням на котельню за адресою проїзд Кленовий, 1, місто Славутич, Київської області, керуючись Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», статтями 102-1, 125, 126 Земельного кодексу України, статтями 395, 413-417 Цивільного кодексу України, пунктом 34 частини першої статті 26, частиною першою статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Надати Управлінню інфраструктури та капітального будівництва Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області право користування земельною ділянкою для забудови (суперфіцій) площею 3.7342 га кадастровий номер 3211500000:00:017:0013, місце розташування Київська область, Вишгородський район, місто Славутич, проїзд Кленовий, 1, яка перебуває у комунальній власності Славутицької міської територіальної громади (право зареєстроване 13.12.2018, реєстраційний номер об’єкту у державному реєстрі речових прав 1725316332115).

Цільове призначення 14.02 Для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної енергії.

2. Укласти Договір безоплатного користування земельною ділянкою для забудови (суперфіцій) на земельну ділянку площею 3.7342 га кадастровий номер 3211500000:00:017:0013, місце розташування Київська область, Вишгородський район, місто Славутич, проїзд Кленовий, 1 (далі Договір) на 2 (два) роки, між Славутицькою міською радою Вишгородського району Київської області (ЄДРПОУ:26425731) та Управлінням інфраструктури та капітального будівництва Славутицької міської ради Вишгородського району Київської (ЄДРПОУ:40204093) для постачання та будівельно-монтажних робіт з встановлення мережевих насосів з частотним регулюванням на котельню за адресою місто Славутич, проїзд Кленовий, 1.

3. Доручити першому заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів Віктору Шевченко підписати Договір, вказаний у пункті 2 цього рішення, з Управлінням інфраструктури та капітального будівництва Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області.

4. Зобов’язати Управління інфраструктури та капітального будівництва Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області зареєструвати Договір відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».

5. Будівельні роботи на земельній ділянці проводити після отримання дозволу на виконання цих робіт відповідно до чинного законодавства.

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Віктора Шевченка та постійну комісію ради з питань соціально-економічного розвитку (Дмитро Стельмах).

 







Міський голова Юрій ФОМІЧЕВ