ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:

Фомічев Юрій Кирилович



Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXIX

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

4

Дата реєстрації:

11.06.2024

Проголосовано:

20.06.2024 10:20:28

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    16
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 4

Текст:

СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА



ВИШГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

___________________                                                        № _________________

 

Про затвердження умов договору про внесення змін до Грантового договору

 

Заслухавши інформацію міського голови, керуючись Законами України «Про правовий режим воєнного стану», «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб», відповідно до Угоди між Україною та Міжнародною Фінансовою Корпорацією (надалі - МФК) щодо статусу та діяльності Представництва МФК в Україні від 02.04.1999р., з метою реалізації проєкту МФК з реновації комунальної будівлі для поселення внутрішньо переміщених осіб, враховуючи рішення Славутицької міської ради №982-23-VIII  від 30.11.2023 та №983-23-VIII від 30.11.2023 та керуючись статтями 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

м і с ь к а   р а д а

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити умови договору про внесення змін у формі Листа про внесення змін до Грантового договору, згідно з додатком 1 (далі – Лист про внесення змін), яким вносяться зміни до Грантового договору від 19 грудня 2023 року, укладеного між Управлінням освіти і науки Славутицької міської ради, Славутицькою міською радою, Виконавчим комітетом Славутицької міської ради та Міжнародною фінансовою корпорацією.

  2. Уповноважити Управління освіти і науки Славутицької міської ради, Славутицьку міську раду, Виконавчий комітет Славутицької міської ради укласти Лист про внесення змін та надати згоду на підписання Листа про внесення змін від імені вказаних сторін наступним особам:




  • від імені Славутицької міської ради - міський голова Фомічев Юрій Кирилович;

  • від імені Виконавчого комітету Славутицької міської ради - перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради виконавчого комітету Славутицької міської ради Шевченко Віктор Васильович;

  • від імені Управління освіти і науки Славутицької міської ради - начальник управління освіти Єрьоміна Ніна Анатоліївна.




  1. Встановити, що Лист про внесення змін вважається укладеним з моменту його підписання сторонами, набирає чинності з дати, встановленої у цьому документі, та не підлягає подальшому затвердженню міською радою.

  2. Схвалити будь-які подальші зміни до Грантового договору, які сторони можуть вносити час від часу шляхом укладення відповідних договорів про внесення змін (зокрема у формі листів про внесення змін) до Грантового договору, та встановити, що такі зміни не потребують подальших окремих затверджень міською радою, крім випадків, коли таке окреме затвердження здійснюється на вимогу однієї або декількох сторін Грантового договору.

  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на секретаря Славутицької міської ради Наталію Гантімурову.


 

 







Міський голова Юрій ФОМІЧЕВ