ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Корнійчик Юрій Миколайович

Дата:

20.10.2016

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 12(5)
Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування

СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 
Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування
 
Розглянувши клопотання директора комунального підприємства «Управління з розвитку фізичної культури, спорту та туризму» Славутицької міської ради Київської області (далі - КП «УФКСТ») Філіппова С.В. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування під розміщення об’єкту «Спортивне ядро з легкоатлетичними секторами і спортивні майданчики, трибуни на 5000 місць » розташованого у Загальноміському центрі м. Славутич, Київської області, керуючись ст.ст. 12, 122, 123 Земельного кодексу України, п. 34 ч. 1 ст. 26, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,
 
м і с ь к а   р а д а
 
В И Р І Ш И Л А :
 
1.  Надати КП «УФКСТ» дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування під розміщення об’єкту «Спортивне ядро з легкоатлетичними секторами і спортивні майданчики, трибуни на 5000 місць », орієнтовною площею 3,00 га., розташованого у Загальноміському центрі міста Славутича Київської області, за рахунок земель житлової та громадської забудови.
2.  Розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування провести відповідно до вимог чинного земельного законодавства.
3.   Комунальному підприємству «УФКСТ» (Філіппову С.В.) взяти до уваги, що термін дії дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування становить один рік.
 
Міський голова Ю.К.Фомічев