ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Величковська Н.В.

Дата:

29.06.2017

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 34
Про продаж об’єкта незавершеного будівництва на аукціоні без оголошення ціни


 

СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 
Про продаж об’єкта незавершеного будівництва
на аукціоні без оголошення ціни
 
         Враховуючи, що аукціон з продажу об’єкта незавершеного будівництва «Містечко воєнізованої охорони» не відбувся 18.01.2017 (оголошення в газеті «Теледень - Славутич» від 29.12.2016 №  № 52 (946)), а також аукціон з продажу вказаного об’єкта за методом зниження ціни (оголошення в газеті «Теледень - Славутич» від 09.03.2017 №  № 10 (956)) не відбувся  у зв’язку із відсутністю заяв на участь в аукціоні, керуючись п. 3.15 Положення про порядок організації та проведення приватизації майна комунальної власності територіальної громади міста Славутича та земельних ділянок під приватизованими об’єктами, затвердженого рішенням Славутицької міської ради від 06.09.2010 № 1387-45-V (зі змінами та доповненнями),  ст. 17; 18-1 Закону України "Про приватизацію невеликих державних підприємств (малу приватизацію)", п. 30 ч. 1 ст. 26, ч. 1       ст. 59, ч. 5 ст.60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,
 
м і с ь к а   р а д а
 
В И Р І Ш И Л А :
 
1.  Відділу комунальної власності, орендних відносин та приватизації виконавчого комітету Славутицької міської ради (Величковська Н.В.) продати на аукціоні без оголошення ціни об’єкт незавершеного будівництва «Містечко воєнізованої охорони», що знаходиться за адресою: Київська область, м. Славутич.
2.  У разі відсутності бажаючих придбати об’єкт незавершеного будівництва на аукціоні без оголошення ціни – зняти його з продажу та надати дозвіл комунальному підприємству «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради на списання у встановленому законодавством порядку об’єкта незавершеного будівництво «Містечко воєнізованої охорони».
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію ради з питань архітектури та будівництва,  комунальної власності, орендних відносин,  приватизації, енергоефективності, реформування житлово-комунального господарства та тарифної політики (Гаврилін Д.В.) та на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Шевченка В.В.
 
        
Міський голова Ю.К. Фомічев