ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:


Баришевська Ніна Григорівна

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXIV

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

10

Дата реєстрації:

13.12.2023

Проголосовано:

22.12.2023 12:55:07

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    16
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 10

Текст:

СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА



ВИШГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

­­­­­­____________________

 

 

Про Програму загальноміських культурно-мистецьких заходів

«Славутич – наш дім» на 2024рік

 

       З метою посилення інтеграції культурної спадщини в життя громад, залучення славутичан до використання культурних надбань та креативних індустрій для розвитку громади, забезпечення комфортних умов для творчої роботи у мистецькому середовищі, культурного збагачення територіальної  спільноти та об’єднання зусиль громади для створення позитивного соціально-психологічного мікроклімату в місті, зростання загальної культури жителів, формування у містян, а особливо у підлітків та молоді, соціального досвіду, успадкування духовних надбань українського народу, досягнення високої культури міжнаціональних взаємин, формування у молоді незалежно від національної належності особистісних рис громадян Української держави, розвиненої духовності,  моральної, художньо-естетичної, правової, трудової, екологічної культури, керуючись пунктом 22 частини  першої статті  26 та статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

  1. Затвердити Програму загальноміських культурно-мистецьких заходів «Славутич – наш дім» на 2024 рік (далі - Програма), що додається.

  2. Управлінню фінансів (Галина Зайченко) під час формування показників бюджету міської територіальної громади на відповідний рік, за поданням відповідного головного розпорядника коштів, враховувати видатки на реалізацію Програми, виходячи з реальних можливостей бюджету та його пріоритетів.

  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Олександра Линкевичата комісію соціально-економічного розвитку (Юрій Юрченко)


 

 







Міський голова Юрій ФОМІЧЕВ

 



 

ДОДАТКИ

1 10 Програма Славутич - наш дім 1.pdf Переглянути