ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Сосніна Оксана

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXIV

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

9

Дата реєстрації:

13.12.2023

Проголосовано:

22.12.2023 12:32:00

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    16
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 9

Текст:

СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА



ВИШГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

_________                                                                                           №____________

 

Про затвердження Програми охорони навколишнього природного середовища міста Славутич  на 2024 рік

 

Розглянувши проєкт Програми охорони навколишнього природного середовища на 2024 рік, поданий комунальним підприємством «Славутич-Водоканал» Славутицької міської ради (лист від 08.12.2023 № 441), розроблений на підставі вимог природоохоронного законодавства України та з метою забезпечення охорони навколишнього природного середовища міста Славутич, відповідно до рішення Славутицької міської ради від 15.09.2017 № 732-30-VII «Про затвердження Порядку розроблення, затвердження та виконання міських цільових програм у м. Славутичі», пункту 1 частини третьої  статті 4 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», керуючись пунктом «д» частини першої статті 15 Закону України «Про охорону навколишнього природного середовища», пунктом 22 частини першої статті 26, частиною першою статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

 

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Затвердити Програму охорони навколишнього природного середовища міста Славутич на 2024 рік (далі - Програма), що додається.


2. Управлінню фінансів Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області (Галина Зайченко) під час формування показників бюджету Славутицької міської територіальної громади на відповідний рік передбачити в установленому порядку кошти на реалізацію заходів Програми та враховувати, за поданням головних розпорядників коштів, видатки на реалізацію Програми, виходячи з реальних можливостей бюджету та його пріоритетів.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань міського господарства (Михайло Шинкаренко) та на першого заступника міського голови Віктора Шевченка.

 

 











Міський голова Юрій ФОМІЧЕВ
   

ДОДАТКИ

1 9 ПРОЄКТ Програми ОНПС 2024 2.pdf Переглянути