ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Щербина Т.Л.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXIII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

21

Дата реєстрації:

15.11.2023

Проголосовано:

30.11.2023 19:36:29

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    15
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 21

Текст:

СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА



ВИШГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

___________________                                                        № _________________

 

Про План діяльності Славутицької міської ради з підготовки

проєктів регуляторних актів на 2024 рік

 

Відповідно до статті 7 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», пункту 7 частини першої статті 26, статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

м і с ь к а   р а д а

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити План діяльності Славутицької міської ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2024 рік (додається).

  2. Розробникам проєктів регуляторних актів:




  1. забезпечити підготовку проєктів регуляторних актів у сфері господарської діяльності та відстеження їх результативності, відповідно до вимог чинного законодавства та Плану діяльності Славутицької міської ради з підготовки регуляторних актів на 2024 рік;

  2. на підставі звіту про відстеження результативності діючого регуляторного акту, у разі необхідності внесення змін та доповнень, подавати пропозиції про перегляд регуляторного акту.


3. Відділу розвитку підприємництва, залучення інвестицій та регуляторної політики управлінню економіки та соціального розвитку міста Виконавчого комітету Славутицької міської ради (Тетяна Щербина)  оприлюднити План діяльності Славутицької міської ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2024 рік, у спосіб, визначений частиною першою статті 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності».

4.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань законності та правопорядку (Денис Маслій) та першого заступника міського голови Віктора Шевченка.

 







Міський голова Юрій ФОМІЧЕВ