ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Шейко Ю.М.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXIII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

19

Дата реєстрації:

15.11.2023

Проголосовано:

30.11.2023 19:34:23

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    15
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 19

Текст:

СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА



ВИШГОРОДСЬКОГО РАЙОНУКИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

 

___________________№_________________

 

 

Про внесення змін до відомостей Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань щодо Комунального підприємства «Управління з розвитку фізичної культури, спорту та туризму» Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області»

 

Розглянувши зверненняКомунального підприємства «Управління з розвитку фізичної культури, спорту та туризму» Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області» від 16.10.2023 № 146 про внесення змін до відомостей Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, відповідно до статтей 57, 78 Господарського кодексу України, керуючись статтями17, 25, 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

         1. Внести зміни до відомостей Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, виключивши з  відомостей про інших осіб, які можуть вчиняти дії від імені юридичної особи Комунального підприємства «Управління з розвитку фізичної культури, спорту та туризму» Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області, ідентифікаційний код юридичної особи 31476407,Копилову Ольгу Миколаївну, реєстраційний номер облікової картки платника податків .

         2. Внести зміни до відомостей Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, додавши нові види діяльності Комунального підприємства «Управління з розвитку фізичної культури, спорту та туризму» Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області, ідентифікаційний код юридичної особи 31476407:

- надання соціальної допомоги без забезпечення проживання для осіб похилого віку та інвалідів (КВЕД 88.10);

- надання іншоїсоціальної допомогибез забезпеченняпроживання, не віднесеної до інших угрупувань(КВЕД 88.99).

         3. Уповноважити директора Комунального підприємства «Управління з розвитку фізичної культури, спорту та туризму» Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області Дьоміна Олексія Максимовича на подачу документів для здійснення державної реєстрації внесення змін до відомостей Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань в установленому законодавством порядку.

         4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань законності та правопорядку (Денис Маслій) та на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Віктора Шевченка.

        

 

 

Міський голова                                                                              Юрій ФОМІЧЕВ