ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Ворона С.М.

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

08.08.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 16
Про передачу капітальних вкладень, що були здійснені на капітальний ремонт об’єктів інфраструктури міста Славутича

СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА

ВИШГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 
___________________                                                        № _________________
 
Про передачу капітальних вкладень, що були здійснені на капітальний ремонт обєктів інфраструктури міста Славутича
 
Заслухавши інформацію начальника управління інфраструктури та капітального будівництва Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області Сергія Ворони про передачу капітальних вкладень, що були здійснені на капітальний ремонт об’єктів інфраструктури міста Славутича, враховуючи постанову Кабінету Міністрів України від 07.06.2017 №406 «Про затвердження переліку будівельних робіт, які не потребують документів, що дають право на їх виконання, та після закінчення яких об’єкт не підлягає прийняттю в експлуатацію», керуючись статтею 17, статтею 25, частиною першою статті 59, статтею 60 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні»,
 
м і с ь к а   р а д а
 
В И Р І Ш И Л А :
 
  1. Управлінню інфраструктури та капітального будівництва Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області передати зі свого балансу на баланс Управління освіти і науки Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області (код ЄДРПОУ –23568683) капітальні вкладення, що були здійснені на:
  1. Капітальний ремонт приміщень протирадіаційного укриття, обліковий №255036, шляхом монтажу та налагодження системи пожежної сигналізації у будівлі Славутицької  гімназії «КрОКус» Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області» за адресою: Київська область, Вишгородський р-н, м. Славутич, вул. Атомників, 17у сумі225 879,88 гривень.
 
 
QR_SMR
  1. Капітальний ремонт приміщень (в тому числі приміщень простого укриття) у будівлі закладу дошкільної освіти (ясла-садок) №6 «Крунк» комбінованого типу шляхом монтажу та налагодження системи пожежної сигналізації за адресою: Київська обл., Вишгородський р-н, м. Славутич, Єреванський квартал, 14 (з виділенням черговості: І та ІІ черги) І черга у сумі 322 955,65гривень.
  2. Капітальний ремонт приміщень (в тому числі приміщень простого укриття) у будівлі закладу дошкільної освіти (ясла-садок) №1 «Калинка» шляхом монтажу та налагодження системи пожежної сигналізації за адресою: Київська обл., Вишгородський р-н, м. Славутич, Деснянський квартал, 6 (з виділенням черговості: І та ІІ черги) І черга у сумі 206 861,44 гривень.
  1. Передачу здійснити згідно з чинним законодавством.
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію ради з питань міського господарства (Михайло Шинкаренко) та на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Віктора Шевченка.
 
 
 
 
Міський голова Юрій ФОМІЧЕВ