ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Шинкаренко М.Б.

Рішення:

Не прийнято

Сесія:

XXVI

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

28

Дата реєстрації:

20.04.2017

Проголосовано:

28.04.2017 10:22:35

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    11
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    2
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    13

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 28

Текст:



 



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ




Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

Про затвердження

міської Програми поводження з тваринами та регулювання чисельності безпритульних тварин у місті Славутичі на 2017-2019 роки

 

З метою організації існуючої у місті системи поводження з тваринами, забезпечення гуманного ставлення до домашніх та інших тварин, додержання безпеки, порядку і чистоти на території міста при їх утриманні, відповідно до  законів України «Про захист тварин від жорстокого поводження», «Про тваринний світ», «Про охорону навколишнього природного середовища», «Про ветеринарну медицину», «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», «Про захист населення від інфекційних хвороб», «Про благоустрій населених пунктів», керуючись п.22 ч.1 ст.26, ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»

м і с ь к а   р а д а

В И Р І Ш И Л А :


  1. Затвердити міську Програму поводження з тваринами та регулювання чисельності безпритульних тварин у місті Славутичі на 2017-2019 роки (далі - Програма), що додається.

  2. Управлінню фінансів Славутицької міської ради (Зайченко Г.В.) під час формування показників місцевого бюджету на відповідний рік враховувати за поданням відповідного головного розпорядника коштів видатки на реалізацію Програми, виходячи з реальних можливостей бюджету та його пріоритетів.

  3. Виконавчому комітету Славутицької міської ради:


              - залучати додаткові ресурси для реалізації Програми з Державного та обласного бюджетів, міжнародних, громадських та благодійних організацій, підприємств різної форми власності, в порядку, визначеному законодавством;

              - протягом квітня 2017 року підготувати зміни до Правил утримання домашніх та інших тварин і поводження з ними у м. Славутичі, затверджених рішенням Славутицької міської ради від 14.10.2010 №1470-46-V і винести їх на погодження виконавчого комітету та затвердження Славутицької міської ради.

4. Рішення Славутицької міської ради від 17.02.2012 №285-16-VІ «Про затвердження міської Програми контролю за утриманням домашніх тварин та регулювання чисельності  безпритульних тварин гуманними методами на 2012-2015 роки» вважати таким, що втратило чинність.

5.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань міського господарства Славутицької міської ради (Гаврилін Д.В.) та заступника міського голови Шинкаренка М.Б.

 







Міський голова Ю.К.Фомічев


                                       _

№ _______________________

 






 

ДОДАТКИ