ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Сесія:

XXIX

Скликання:

VIII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

20.06.2024

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    15
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    12

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

РІШЕННЯ: № 1168-29-VIII
1168-29-VIII Про виключення з числа гуртожитків

СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА

ВИШГОРОДСЬКОГО РАЙОНУКИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 
 
20.06.2024№ 1168-29-VIII
 
Про виключення з числа гуртожитків
 
Розглянувши пропозиції депутатів Славутицької міської ради, з метою ефективного використання комунального майна та бюджетних коштів, керуючись статтями 25, 26, частиною першою статтями59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,
 
м і с ь к а   р а д а
 
В И Р І Ш И Л А :
 
         1. Виключити з числа гуртожитків житлові приміщення, що належать до комунальної власності Славутицької міської територіальної громади Вишгородського району Київської області та перебувають  на балансі Комунального підприємства «Житлово-комунальний центр» Славутицької міської ради, в порядку, встановленому чинним законодавством, з 1 січня 2025 року.
                2. Комунальному підприємству «Житлово-комунальний центр» Славутицької міської ради в строк до наступного сесійного засідання Славутицької міської ради розробити дорожню карту щодовиключення з числа гуртожитків житлових приміщень, що перебувають на балансі підприємства та винести на погодження Славутицької міської ради.
3. Виконавчому комітету Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області:
1)на підставі дорожньої карти, в термін до 1 жовтня 2024 року розробити план дій та порядок виключенняз числа гуртожитків житлових приміщень, що належать до комунальної власності Славутицької міської територіальної громади Вишгородського району Київської області та перебувають  на балансі Комунального підприємства «Житлово-комунальний центр» Славутицької міської ради.
2) не приймати рішення про поселення в гуртожитки, що перебувають  на балансі Комунального підприємства «Житлово-комунальний центр» Славутицької міської ради, крім випадківнадання приміщень для тимчасового проживання, у зв’язку з роботою (службою, відрядженням).
         4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з  питань законності та правопорядку (Денис Маслій), на постійну комісію міської ради з питань міського господарства (Михайло Шинкаренко) та на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Віктора Шевченка та заступника міського голови Олександра Линкевича.
        
 
Міський голова                                                                             Юрій ФОМІЧЕВ