ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

38

Дата реєстрації:

16.10.2023

Проголосовано:

16.10.2023 11:28:32

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    15
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    12

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 38

Текст:

СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА



ВИШГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

___________________                                                        № _________________

Про внесення змін до рішення Славутицької міської ради

від 11.08.2023 № 916-20-VIII «Про погодження співфінансування проєкту

в рамках спільної ініціативи Європейського Союзу та Програми розвитку ООН «Мери за економічне зростання»

 

         У зв’язку з необхідністю внесення змін до рішення Славутицької міської ради від 11.08.2023 № 916-20-VIII, з метою створення належних умов для проживання внутрішньо переміщених осіб в м. Славутичі при реалізації проєкту ПРООН «Створення комплексного міжгалузевого управлінського механізму кризового реагування в громаді міста Славутич» в рамках спільної ініціативи Європейського Союзу та Програми розвитку ООН «Мери за економічне зростання», керуючись статтями 59, 64 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

 

м і с ь к а   р а д а

 

ВИРІШИЛА:

 

Внести зміни до рішення Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області від 11.08.2023 № 916-20-VIII «Про погодження співфінансування проєкту в рамках спільної ініціативи Європейського Союзу та Програми розвитку ООН «Мери за економічне зростання», виклавши його резолютивну частину в такій редакції:

«1. Погодити співфінансування проєкту ПРООН «Створення комплексного міжгалузевого управлінського механізму кризового реагування в громаді міста Славутич» в рамках спільної ініціативи Європейського Союзу та Програми розвитку ООН «Мери за економічне зростання» на створення прихистку для внутрішньо-переміщених осіб на шостому поверсі головного корпусу КНП «Славутицька міська лікарня» в розмірі 24176,64 євро, за рахунок залишку коштів завершеного проєкту «План місцевого економічного розвитку: Славутич - драйвер росту відкритої та вільної економіки регіону» за грантовим  контрактом № 2017/393-905 між Європейським Союзом та виконавчим комітетом Славутицької міської ради в рамках ініціативи Європейського Союзу «Мери за економічне зростання».

2. Визначити Виконавчий комітет Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області замовником робіт з поточного ремонту покрівлі та приміщень шостого поверху головного корпусу КНП «Славутицька міська лікарня» в розмірі 24176,64 євро, за рахунок залишку коштів завершеного проєкту «План місцевого економічного розвитку: Славутич - драйвер росту відкритої та вільної економіки регіону» за грантовим  контрактом № 2017/393-905 між Європейським Союзом та Виконавчим комітетом Славутицької міської ради в рамках ініціативи Європейського Союзу «Мери за економічне зростання».

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію ради з питань міського господарства (Михайло Шинкаренко) та першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Віктора Шевченка».

 

 







Міський голова Юрій ФОМІЧЕВ