ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Сесія:

XXIX

Скликання:

VIII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

20.06.2024

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    15
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    12

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1173-29-VIII
1173-29-VIII Про передачу капітальних вкладень, що були здійснені на будівництво (нове будівництво, капітальний ремонт, реконструкція) інфраструктури міста Славутича

СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА

ВИШГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 
20.06.2024№1173-29-VIII
Про передачу капітальних вкладень, що були здійснені на будівництво (нове будівництво, капітальний ремонт, реконструкція) інфраструктури міста Славутича
 
Заслухавши інформацію начальника управління інфраструктури та капітального будівництва Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області Сергія Ворони про передачу капітальних вкладень, що були здійснені на будівництво (нове будівництво, капітальний ремонт, реконструкція) інфраструктури міста Славутича, враховуючи наявні документи дозвільного характеру, Постанову Кабінету Міністрів України від 07.06.2017 №406 «Про затвердження переліку будівельних робіт, які не потребують документів, що дають право на їх виконання, та після закінчення яких об’єкт не підлягає прийняттю в експлуатацію», керуючись статтею 17, статтею 25, частиною першою статті 59, статтею 60 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні»,
 
м і с ь к а   р а д а
 
В И Р І Ш И Л А :
 
  1. Управлінню інфраструктури та капітального будівництва Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області передати зі свого балансу на баланс:
  1. Центру соціально – психологічної реабілітації дітей «Родинний затишок» Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області (код ЄДРПОУ – 26001770) капітальні вкладення, що були здійснені накапітальний ремонт технічного підпілля з влаштуванням найпростішого укриття притулку з кризовою кімнатою для осіб, які постраждали від домашнього насильства за адресою: Київська область, Вишгородський район, м. Славутич, Бакинський квартал, 15 (Коригування) у сумі 4 088 169,89 гривень.
 
 
  1. КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «СЛАВУТИЧ-ВОДОКАНАЛ» СЛАВУТИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ВИШГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ (код ЄДРПОУ – 40972700)капітальні вкладення, що були здійснені на реконструкцію каналізаційних очисних споруд м. Славутич Київської області (Коригування) у сумі 33 000 000,00 гривень.
  2. Комунального підприємства «Житлово – комунальний центр» Славутицької міської ради (код ЄДРПОУ – 32631821) капітальні вкладення, що були здійснені на реконструкцію спортивного майданчика в Поліському кварталі, біля буд. 11, м. Славутич Київської області у сумі 296 028, 20 гривень.
  3. Комунального некомерційного підприємства «Славутицька міська лікарня» Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області(код ЄДРПОУ – 41736008)капітальні вкладення, що були здійснені набудівництво пандуса на головному вході відділення невідкладної медичної допомоги, інтенсивної терапії та анестезіології (приймальне відділення) будівлі головного корпусу КНП «Славутицька міська лікарня» Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області за адресою: Київська обл., м. Славутич, вул. Збройних Сил України, буд. 7 у сумі 89 520, 43 гривень.
  4. Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Славутицької міської радиВишгородського району Київської області (код ЄДРПОУ – 45057785) капітальні вкладення, що були здійснені на будівництво пандуса на головному вході Центру первинної медико – санітарної допомоги КНП «Славутицька міська лікарня» Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області за адресою: Київська обл., м. Славутич, вул. Збройних Сил України, буд. 10 у сумі 59 026, 94 гривень.
  1. Передачу здійснити згідно з чинним законодавством.
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію ради з питань міського господарства (Михайло Шинкаренко) та на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Віктора Шевченка.
 
 
 
 
Міський голова Юрій ФОМІЧЕВ