ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Ворона С.М.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXI

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

5

Дата реєстрації:

18.09.2023

Проголосовано:

20.09.2023 18:16:37

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    15
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    12

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 5

Текст:

 

СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА



ВИШГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

___________________                                                        № _________________

 

 Про визначення замовником робіт з капітального ремонту Виконавчий комітет Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області

 

 

  З метою проведення будівельних-монтажних робіт з капітального ремонту внутрішніх приміщень та вхідної групи нежитлової будівлі «Будинок культури на 300 місць», розташованої за адресою: Київська область, м. Славутич,  пр. Дружби народів, будинок 7, відповідно до грантової угоди в не грошовій формі від 07.08.2023, керуючись статтями 25, 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

 

м і с ь к а   р а д а

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Визначити замовником робіт з капітального ремонту внутрішніх приміщень та вхідної групи нежитлової будівлі «Будинок культури на 300 місць», розташованої за адресою: Київська область, м. Славутич, пр. Дружби народів, будинок 7, Виконавчий комітет Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області.

   2. Зобов’язати Виконавчий комітет Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області укласти договори на здійснення авторського та технічного нагляду на роботи, вказані в пункті 1 рішення.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Віктора Шевченка.

 

 







Міський голова Юрій ФОМІЧЕВ