ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:


Халіпова Наталія Володимирівна

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XX

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

17

Дата реєстрації:

10.08.2023

Проголосовано:

11.08.2023 16:26:04

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    15
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 17

Текст:

СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА



ВИШГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

___________________                                                        № _________________

Про включення об’єкта комунальної власності – приміщень першого та  другого поверху дитячого будинку «Центр захисту дітей», до Переліку другого типу



Враховуючи Меморандум про співпрацю від 28 липня 2023 року між Славутицькою міською радою та Міжнародним благодійним фондом «АІСМ УКРАЇНА» про налагодження функціонування Прихистків для осіб, які постраждали від домашнього насильства «REFUGE», забезпечення реалізації державної політики в галузі соціального захисту осіб, які постраждали від домашнього насильства, в просторових межах Славутицької міської територіальної громади, керуючись Порядком передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України  від 03.06.2020 № 483 «Деякі питання оренди державного та комунального майна», Постановою Кабінету Міністрів України від 27.05.2022 №634 «Про особливості оренди державного та комунального майна у період воєнного стану», ст. 6, 15 Закону України «Про оренду державного та комунального майна», ч. 1 ст. 59, ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» 


 

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.  Включити до Переліку другого типу приміщення першого  поверху блоку ІІ, загальною площею 387,60 кв.м., частину приміщень першого поверху блоку ІІІ, загальною площею 306,7 кв.м., приміщення другого поверху блоку ІІІ, загальною площею 429,20 кв.м  дитячого будинку «Центр захисту дітей», (загальною площею 1 123,50 кв.м.), що знаходиться за адресою: 07101, Київська обл., Вишгородський район, м. Славутич, Бакинський квартал, 15.

2. Затвердити умови оренди зазначеного в п.1 майна комунальної власності Славутицької міської територіальної громади:

2.1. Цільове призначення об’єкту – розміщення Прихистку для осіб, які постраждали від домашнього насильства «REFUGE» Міжнародного благодійного фонду «АІСМ УКРАЇНА».

2.2. Строк оренди об’єкту – 5 років.

2.3.  Річна орендна плата в розмірі 1 гривня без ПДВ.

3. Відділу комунальної власності, орендних відносин та приватизації виконавчого комітету Славутицької міської ради оприлюднити інформаційне повідомлення про передачу вищезазначеного об’єкта оренди без проведення аукціону у строки та спосіб, визначені чинним законодавством України.

          4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію ради з питань міського господарства (Михайло Шинкаренко) та на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Віктора Шевченка.

 

 







Міський голова Юрій ФОМІЧЕВ