ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:


Линкевич Олександр Бернатович

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XX

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

15

Дата реєстрації:

10.08.2023

Проголосовано:

11.08.2023 16:23:46

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    15
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 15

Текст:

СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА



ВИШГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

___________________                                                        № _________________

 

Про внесення змін до відомостей Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань  і статуту комунального некомерційного підприємства «Славутицька міська лікарня» Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області та затвердження його у новій редакції

 

Розглянувши звернення комунального некомерційного підприємства «Славутицька міська лікарня»  від 19.07.2023 № 1220 та від 01.08.2023 № 1304 про внесення змін до відомостей Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань і статуту комунального некомерційного підприємства «Славутицька міська лікарня» Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області та затвердження його у новій редакції, керуючись статтями 17, 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

  1. Внести зміни до відомостей Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань (далі -  ЄДР) щодо Комунального некомерційного підприємства «Славутицька міська лікарня» Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області (код ЄДРПОУ 41736008), виклавши відомості ЄДР за розділом «Розмір статутного (складеного) капіталу (пайового внеску) у такому значені – 5 773 314,00 (п'ять мільйонів сімсот сімдесят три тисячі триста чотирнадцять) гривень 00 копійок.


2. З урахуванням вищезазначених змін, викласти та затвердити статут Комунального некомерційного підприємства «Славутицька міська лікарня» Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області в новій редакції, що додається.

3. Уповноважити  генерального директора Комунального некомерційного підприємства «Славутицька міська лікарня» Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області Георгія Ловигіна на здійснення реєстрації внесення змін до відомостей Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань в установленому законодавством порядку.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію ради з питань законності та правопорядку (Денис Маслій) та на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Віктора Шевченка.

 

 

 

Міський головаЮрій ФОМІЧЕВ